Matkahaaveita vuodelle 2018

fullsizeoutput_40c1.jpeg

fullsizeoutput_40b1.jpeg

fullsizeoutput_40c2.jpeg

Viime vuonna pääsin matkustamaan enemmän verrattuna moneen aiempaan vuoteen. Tämän postauksen kuvat ovat muuten viime maaliskuulta Puerto Ricon reissulta, josta on vielä blogijuttu kirjoittamatta. 

Näin alkuvuonna mielessä pyörii monenlaisia matkasuunnitelmia. Haaveissa on paljonkin paikkoja, joissa olisi ihanaa käydä.

Islannin kaunis luonto ja kuumat lähteet olisi mahtavaa kokea. Vuokraisi auton ja kiertelisi ympäri saarta, yöpyisi pikkukylissä ja ihalisi maisemia. Mikähän vuodenaika olisi paras Islannin reissulle?

Haaveissa on myös talvireissu Lappiin. Eilen sain päähäni, että siitä voisi tehdä sellaisen sporttiloman. Siihen kuuluisi hiihtoa, uimista, lumikenkäilyä ja vaikka joogaakin. Talviloma häämöttää maaliskuun alussa, saas nähdä onko Lappi silloin kohteenamme vai karkaammeko jonnekin lämpimämpään.

Italiassa emme ole kumpikaan käyneet ja siksi tänä vuonna olisi mahtavaa päästä sinne. Unelmani olisi lähteä kahdestaan tai porukalla Italian maaseudulle ja vuokrata talo uima-altaalla. Uimisen ja auringossa köllöttelyn lisäksi olisi kivaa vuokrata auto, kierrellä pieniä kyliä ja etsiä kauniita rantoja. Tietenkin myös italialainen ruoka kiinnostaa erityisen paljon.

Sitten olisi kiva tehdä joku pieni viikonloppureissu johonkin lähelle. Ehkä Kööpenhaminaan, Tukholmaan tai Riikaan. Sellainen matka sisältäisi hyvät yöunet hotellissa, kaupungilla kiertelyä ja shoppailua, lisäksi ehkä joku museo ja herkullista ruokaa. 

Nyt kun nämä matkahaaveet on kirjoitettu ylös ja kerrottu muillekin, niin ne jää alitajuntaan muhimaan ja ehkä toteutuukin helpommin 🙂 Ihanaa sunnuntaita! <3

Kommentit (1)
  1. Puerto Rico kiinnostaisi myös! Ja Islanti ehdottomasti. Itsekin juuri tässä etsiskelen reissukohdetta kesäksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *