Seerumisuositus

Tätä postausta varten oli hauska ottaa kuvia, kun satuin löytämään äidin puutarhasta kasveja, jotka oli just tismalleen samanvärisiä kuin tuon putelin etiketissä oleva mintunvihreä raita. Mikä sattuma, heh! Kasvin nimestä ei kyllä ole mitään tietoa, mutta hyvältä se näyttää tuon pullon seurana. Samoin rosoinen kallio, jossa on niinkikään samoja sävyjä.

P9260548.jpg

Hankin tämän seerumin jokin aika sitten Biodellystä, kun aikeissa oli ostaa jotakin todella kosteuttavaa. Floramen lumpeenkukkaseerumin kerrotaan Biodellyn nettisivuilla olevan tasapainoittava, hoitava ja kosteuttava tehoseerumi väsyneelle ja janoiselle iholle. Tehokkaasti kosteuttavalta se on kyllä tuntunutkin.

Seerumin koostumus on mielestäni juuri sopiva. Tarpeeksi paksu ja geelimäinen, jottei se valu sormien läpi lattialle, mutta kuitenkin niin ohut, että sitä on helppo levittää kasvoille ja se imeytyy hetkessä.

Koostumus on sikälikin erinomainen, ettei se jätä iholle minkäänlaista tuntuvaa kalvoa, vaan imeytyy solukoiden syövereihin heti iholle päästyään. Ei tahman tai kiristävyyden tuntua siis. Yleensäkin pidän tuotteista, jotka eivät jää tuntumaan iholle mitenkään ja tää on just sellainen.

P9260555.jpg

Erityismaininta vielä tuoksusta, joka on aivan mieletön. Jotenkin hedelmäinen ja jopa karkkimainen, mutta ei kuitenkaan liian makea tai pistävä.

Mä käytän tätä tarpeen tullen yleensä iltaisin kasvopesun ja -veden jälkeen. Sitten päälle vielä joku ihanan paksu rasva, niin iho saa yön aikana tehokosteutuksen.

Yleensä tykkään testailla uusia tuotteita edellisten purkkien tyhjennyttyä, mutta tää taitaa olla sellainen, että tulee varmasti ostettua uusi tän ekan putelin loputtuakin.

Kommentit (2)
  1. Biodellyssä tää näyttäis olevan 39,80 € 🙂

  2. Mikähän on hinta tälle ihanuudella :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *