Sisustushaaveita

thumb_PA181336_1024.jpg

thumb_P8230383_1024.jpg

Haaveissa olisi laittaa lähes koko kodin sisustus uusiksi. Kertarysäykseen ei nyt ehkä ihan ole varaa, mutta kaikkea pientä voi aina päivittää.

Matto on tulossa vajaan kuukauden päästä ja kohta lähtee tilaukseen myös uusia tauluja. Ehkä myös sohvapöytä ja muutama uusi tyynynpäällinen.

thumb_P9120405_1024.jpg

Päiväpeitot on mun mielestä aina olleet tosi vaikeita hankintoja. Ne on aina jotenkin liruja, liian pieniä tai muuten vaan ärsyttäviä. Ja usein myös tosi kalliita. Sänky näyttää kauniilta lakanoissa, mutta päivän ajaksi se on kuitenkin kiva suojata jotenkin, jos haluaa vaikka nukkua päikkärit. Lakanoiden väliinhän saa tietenkin pujahtaa vain pyjamassa.

Etsin vinkkejä blogeista ja konsultoin työkavereita. Yhtenä päivänä koin valaistumisen ja keksin ratkaisun. Hankin tuplapeiton ja siihen sopivan pellavaisen tuplapussilakanan. Sen kun laittaa päiväpeitoksi, niin lopputulos on ihanan muhkea ja pehmeä.

Kunhan sisustus päivittyy muiltakin osin, voisin vilauttaa lopputulosta täällä blogin puolellakin.

thumb_P9200508_1024.jpg

Kevät herättää mielen talvihorroksesta ja lisääntyvä valo paljastaa kodin jokaisen sopukan. Kaikki näyttää erilaiselta. Se mitä on talvihämärässä pitänyt ihan kivana, näyttääkin paljaassa luonnonvalossa väärältä. Kevätkö onkin tämän sisustusvimman takana?

Kommentit (4)
  1. Anne / Elämäni sanoina
    21.2.2016, 19:28

    Mulle tulee ainakin aina kevään lähestyessä pakottava tarve saada värejä ympärille. Kaikesta tummasta ja tunkkasesta tekee mieli hankkiutua eroon ja vaihtaa tilalle pastelleja ja kirkkaita värejä. Sisustustyynyjen uusiminen auttaa yleensä siihen jo kummasti 😀

    1. Joo, jotenkin sitä kaipaa vähän uudistusta talven jälkeen 🙂

  2. Haha, onpa hauskaa! 😀 Senkus julkaiset vaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *