Syksyn sävyjä

Näin alkusyksystä on ihan huomaamatta alkanut kiinnostaa hieman tummemmat sävyt meikeissä. Sain päähäni, että nyt rakennan jotain viininpunaisen ympärille ja hankin samansävyisen kynsilakan ja huulipunan.

P9190466.jpg

Mavalan kynsilakan sävy 292 St-Germain on just oikean sävyinen viininpunainen. Ihanan tumma, mutta ei kuitenkaan ruskeaan taittuva.

Viilasin ensin kynnet oikeaan muotoonsa. Käytössä oli lasiviila, joka on muuten super hyvä keksintö! Voi viilata mielin määrin kumpaankin suuntaan kynnen siitä kärsimättä, samoin lyhentäminen onnistuu sen avulla hyvin. Kuulemma pitäis kestää eliniän se väline. 

Aluslakkana käytin Lumenen Gloss & Care 3 in 1 kynnentasoittajaa. Jostain syystä mun peukaloiden kynnet on olleet monta vuotta tosi uurteiset, joten tällainen stydimpi aluslakka on mulle just passeli. Sitten pari kerrosta viininpunaista Mavalaa ja kynnet on valmiit!

Yleensä lopputulos kestää viikon hyvännäköisenä. Sopii mulle oikein hyvin, sillä kynsien laittaminen on vaivalloista ja aikaavievää, mutta samalla kuitenkin haluan, että kynnet on koko ajan huolitellun näköiset.

P9200484.jpg

Kynsilakan sävy oli helppo valita, mutta huulipunan värin miettimisen jätin ammattilaisen käsiin. Kävin eilen Joliessa ja Emmi valitsi just mulle sopivan viininpunaisen sävyn. Mietittiin Zuiin ja Absolutionin välillä. Zuiin punia mulla onkin ennestään jo muutama, joten päädyin Absolutioniin siis ihan testimielessä ja myös siksi, että kyseisen merkin punat sisältävät enemmän väripigmenttiä. Tarkalleen ottaen valitsemani huulipuna on Absolution Deep Red 01.

P9200488.jpg

Tänään huulipuna pääsi ekan kerran testiin. Tykkään sävystä ihan todella paljon! Just sellainen viininpunainen sävy, jonka halusinkin ja pigmenttiä riittää. En pohjustanut huulia muuten kuin huulirasvalla ja silti lopputulos oli pysyvä. Toki ruokailujen jälkeen lisäsin punaa hiukan etenkin huulten sisäosaan. Juhlia varten harkitsisin ehkä huulten pohjustamista huulirasvan lisäksi myös peiteaineella ja puuterilla. Siten lopputuloksesta tulisi entistäkin pysyvämpi ja mattaisempi.

P9200490.jpg

Silmämeikin pidin tarkoituksella rauhallisen nudensävyisenä, jotta huulet pääsivät loistamaan meikin pääosassa. Luomille levitin pohjustuksen jälkeen vaaleaa Lily Lolon luomiväriä sävyssä Stark Naked, minkä jälkeen harjasin ripsiin runsaasti ripsiväriä. Poskipunaa laitoin aluksi normaalin arkimeikin mukaisesti. Huulipunan lisäyksen jälkeen posket kuitenkin kaipasivat vielä extra töpsäyksen punaa, jotteivät näyttäisi liian kalvakoilta. Poskipunana Lily Lolon Tickled Pink.

P9200504.jpg

Voisin veikata, että tästä huulipuna ja kynsilakka kombosta tulee mun tän syksyn suosikki. Sen verran kotoisaksi tunnen oloni näissä viininpunaisen sävyissä.

Onko teillä syksyn myötä tullut uutta inspiraatiota meikkaamiseen? 🙂

Kommentit (11)
  1. Joo toi on kyllä hyvä 🙂 Haluun itekin vielä testata muitakin Absolutionin sävyjä. 

  2. Absolutionia täytyy kyllä testata ens kerralla huulipunaa hankkiessa, jos niissä on noin hyvä pigmentti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *