Rapujuhlat

Viime perjantaina koitti kauan odotettu viikonloppu nimittäin lähdimme työkavereiden kanssa Kustaviin Mian suvun mökille viettämään rapujuhlia.

Perjantaipäivä oli sateinen. Vein vauvan hänen vaarinsa luo hoitoon, koska lähdimme jo yhden aikaan ajelemaan mökille ja mieheni lähti töistä viiden aikaan. Mieheni haki vauvan töistä lähdettyään.  Yritin imettää vauvaa mummulassa ennen lähtöä vähän huonolla menestyksellä, raukalle olis varmasti paremmin maistunut jos olis tiennyt ettei pariin vuorokauteen olisi tissiä tarjolla. Mia ja tia tulivat hakemaan minut anoppilasta. Auto tööttäsi, vauvalle heipat, kamat peräkonttiin ja menoksi.

Vauva meni vaarille hoitoon.

Matka sujui mukavasti jutellen ja musiikkia kuunnellen, osittain torkkuen. Haimme viikonlopun ruuat ja juomat Prismasta. Mia ja Tia olivat etukäteen tehneet ruokatilauksen ja  ruuat tuotiin autoon. Tosi kätevää.

Mökki oli upealla paikalla ja muutenkin upea. Noin kolmen tunnin päästä mökkiin saapumisestamme saapui myös loppu mökkiporukka. Kävimme läpi kuulumisia, söimme hodareita ja menimme jo 12 nukkumaan 😄

Maisemat 😍

Lauantaiaamuna nautin kun sain nukkua ”pitkään” ja mennä valmiille brunssille. Brunssin jälkeen teimme Minnan kans pihalla kevyttä ulkotreeniä. Iltapäivällä sauna lämpeni. Jengi puhu, että menee uimaan ja olin ajatellut etten itse menisi, koska olen niin vilukissa. Minulla ei ollut edes uimapukua mukana. Annilla sattu oleen kahdetkin bikinit matkassa ja sain lainata hänen bikineitä. Innostuin loppujen lopuksi uimisesta, en olisi malttanut lähteä ollenkaan pois vedestä 😄 sen jälkeen oli ihana,freesi olo.

  • Brunssi 👌

Saunan jälkeen söimme bataattiburgerit ja aloimme valmistella rapujuhlia. Meillä oli monenlaista teemaan sopivaa rekvisiittaa kuten rapuilmapalloja, rapuvalot, pöytätabletit, servetit. Ulos laitoimme ulkovalot. Oli ihana tunnelma. Rakastan alkusyksyä, pimeyttä, kynttilöitä ❤️

Huippu tyyppejä ❤️

Rapujuhlat alkoi sillä, että lauloimme teemaan sopivia lauluja ja vedimme snapseja ja opettelimme syömään rapuja. Desipelit oli korkealla ja tunnelma katossa 😄 Ronja opetti minulle kädestä pitäen kuinka rapuja kannattaa syödä. Niiden  syöminen oli aluksi haastavaa mutta harjoituksen myötä alkoi sujua. Söimme rapujen kans katkaraputoasteja sekä savukalaa ja perunoita. Tanssimme , lauloimme ja pidimme hauskaa. Yö kolmen aikaan painuimme unten maille.

Illan aikana nauru ja laulu raiku😂❤️

Sunnuntai aamuna hoksattiin ettei jääkaappi ole päällä eikä tiskikone ei toiminut. Sulake oli palanut niin että sitä ei saatu vaihdettua. Aamubrunssin jälkeen alkoi tiskausoperaatio. yhteistyöllä se sujui mukavasti. Yksi tiskasi, yksi kuivasi, yksi vei astiat oikeille paikoilleen.

Sen jälkeen kamat kasaan ja kohti kotia. Kiitos ihanat naiset unohtumattomasta reissusta. Ensi vuonna uudestaan 😉 ja kyllä maman mieltä lämmitti kun sain reissun aikana useita kuvia ja videoita tyytyväisestä tyttärestämme. Hän pärjäsi hienosti isin kanssa. Niin hienosti että voin lähteä uudestaankin ilman häntä reissuun joten seuraavaa reissua odotellessa 😄

Kommentit (1)
  1. NICE POST AND GREAT YOUR WRITING SKILLS KEEP IT UP GOOD WORK
    https://www.matmizone.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *