Angelsounds

Angelsounds. Ensinäkin todella pelottava nimi dopplerille. En halua senkään takia tuollaista. En halua kotidoppleria muutenkaan sillä se aiheuttaisi vain turhaa stressiä ja huolta ellei sydänääniä löytyisi. Näin ajattelin viikko sitten sunnuntaina. Maanantaina sormet sauhuten etsin netistä kyseistä laitetta käytettynä ajatuksella HALUAN SEN HETI!

Perjantaina sain vihdoin kyseisen laitteen haltuuni, ja voi taivas miten vaikea oli ajaa kotiin laite viereisellä penkillä. Olisin halunut testata sitä heti. Maltoin kuitenkin kotiin saakka. Kiristin itseäni, että saat testata heti, kun puhtaat pyykit on laitettu kaappiin. Ei mennyt kauaa, kun jo läträsin geeliä vatsalle ja ryhdyin metsästämään sydänääniä. Nopeasti sieltä kaiuttimesta alkoikin kuulua bumbumbum. Olipa helppoa ja ihanaa. Jee!!! Mutta hetkinen, tämä laite näyttää nyt väärin tuon lyöntitiheyden, vain noin 60 lyöntiä per minuutti. Senhän pitäisi olla siellä yli 150. Ei kun ohje kirjaa lukemaan, että mistä virhe voi johtua… Kunnes mieleeni tuli ajatus, että kuulemani pulssi onkin lähtöisin omasta sydämestäni… Voi ei… Näinhän se oli. Laite näyttää aivan oikeaa tulosta. Sen jälkeen metsästys jatkui kuumeisesti – tuloksetta. Ei paniikkia, ei paniikkia. Näillä viikoilla sydänääntä ei pitäisi vielä kuulua. Josko nyt kuitenkin pieni paniikki… Vaiko ei… Miksi ostin tämän laitteen.. Iiks!

Illalla miehen kanssa uusi yritys. Hän toimi laitteen käyttäjänä. Oma sydämeni löytyi, mutta ei muuta. Mies epäili ylipäätänsä laitteen toimimista, mutta minä en luovuttanut vaan yritin vielä itse. Pienen etsinnän jälkeen kaiuttimesta alkoi kuulumaan junan tsukutus ja pulssikin näytti oikeita lukemia. Ihanaa, kuulimme ensimmäisen kerran pienen sydämen äänen ja ihanaa, että se ääni kuului. Kaikki on siis ainakin toistaiseksi hyvin. Ihanaa. Ihana helpotus. Ihana angelsounds <3

Nyt laite on kaapissa ja seuraavan kerran lähden metsästysretkelle vasta ennen nt-ultraa – jos vain maltan odottaa. Annetaan pienokaisen piileskiä rauhassa eikä häiritä häntä salakuuntelulla. Silloin myös äänten pitäisi löytyä jo vähän helpommin, joten näin välttyy myös turhalta stressiltä. Ja ennen ensi viikon perjantain ultraa haluan kuulla sydämen äänet, jotta ultraan voi mennä vähän rennommin mielin. Tietäen, että joku siellä asustaa. Nt-tulosta en osaa jännittää – ainakaan vielä.

10+3 (uskomatonta, kymppi on jo poksunut <3)

suhteet oma-elama
Kommentit (3)
  1. Mä olen hieman ylpeä itsestäni, että olen saanut oltua niinkin lunkisti tän raskauden kanssa että en ole paniikissa ostanut tuota doppleria. Ennen vappua vakavasti harkitsin sen ostamista kun oli muuttoa sun muuta. Mutta mies piti koko ajatusta kotidopplerista niin outona ja hölmönä että aloin itsekin tuntea oloni vähän hassuksi ja laite jäi ostamatta. Onneksi pääsen viikon päästä neuvolaan kuuntelemaan sykettä :). Ja ihan pian kohta pitäisi alkaa liikkeidenkin tuntua niin eiköhän tässä selvitä (ihan vähän olen parina iltana jo kuvitellut että tunnen pikkuisen liikkuvan). Ja niin, mustakin tuo laitteen nimi on oikeasti kerrassaan karmiva. Mitähän siinäkin on ajateltu…

  2. Mä sain myös kaverilta lainaan kotidopplerin ja ensin ajattelin että tulen hulluksi sen kanssa. Olisin halunnut. kuunnellut niitä koko ajan 😉 mietin jo että annan laitteen suoraan takaisin, mutta sitten mieleni rauhoittui ja pystyin hillitsemään itseni.
    Viikko sitten aloin taas vuotamaan viikonloppuna ja kyllä täytyy sanoa että dopplerista tuli paras ystävä kun hädän keskellä pikkuinen siellä vaan jyskytti:) ja sitten tiistaina olikin jo neuvolalääkäri joka tutki ja sanoi kaiken olevan mallillaan.
    Nyt kuuntelemme harvakseltaan ja mielenrauha on säilynyt oikeastaan paremmin kun tietää että kotoa löytyy pika-apu peloille. Toki meillä on aina kuulunut tosi selkeästi, eikä tyyppiä ole tarvinnut haeskella 🙂
    Paniikki todennäköisesti iskisi jos yks kaks ei löytyiskään..

    1. *halunnut kuunnella :)) typerä tekstinsyöttö :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *