Jännän äärellä

Kp 23/26. Dpo 12.

Kiinnitysvuoto. Jostain syystä olen juuttunut siihen, ikään kuin se olisi asia jota ilman ei voi olla raskaana (ja sitähän ei siis tule kaikille, tai kaikki eivät ainakaan sitä huomaa). Odotin sitä 8 päivää ovulaation jälkeen sillä käsitin, että silloin vuotoa voisi tulla. Ei tullut. Eilen, 11 päivää ovulaation jälkeen jäi pieni tilkka vaaleanpunaista vuotoa paperiin pyyhkiessä. Myös tänään paperiin jäi punertavaa, vähemmän kuin eilen tosin. Kuinka ollakkaan luen nyt, että kiinnittymisvuotoa esiintyy juuri 11-12 päivää hedelmöittymisen jälkeen! Vaikuttaa siltä, että löydän aina juuri sen tiedon minkä haluaisin kuullakin… Mahdollinen kiinnittymisvuoto on aikaisempiin oireisiini verraten edes jollain tavalla konkreettinen ”oire”. Näin sen silmilläni, en siis pelkästään kuvitellut sitä. Se tosin voi johtua muistakin syistä (ja todennäköisesti minun kohdalla johtuukin), mutta leikkauksen jälkeen minulta jäi pois kuukautisia edeltävä tiputteluvuoto, joten sitä sen ei pitäisi olla. Minulla on kyllä menkkamaisia tuntemuksia, niitä tosin on ollut jo noin viikon verran. Alkaakohan ne vaan ajoissa? Tosin kierto ei ole paljoakaan tuosta 26:sta ollut lyhyempi, päivällä ehkä pidempi toisinaan. Torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai. Yksi, kaksi, kolme, neljä päivää ennen kuin niiden pitäisi alkaa. Minkä takia tuokin pitää laskea niin monta kertaa? Rauhoitu nainen!

Myös muut alla olevan linkin oireet on tutkittu ja käyty läpi noin sata kertaa. Arat rinnat, vatsan turvotus… Noh, näinhän on myös aina ennen menkkoja. Näin ollen listan kohta 10 on edelleen se varmin; positiivinen raskaustestin tulos. Se saa vielä odottaa. Jos maanantaihin mennessä menkkoja ei ole kaikista näistä oireista huolimatta saapunut, saatan innostua himpun verran enemmän. Siihen asti eletään jännän äärellä!

http://www.terve.fi/raskaus-ja-odotus/naista-merkeista-tiedat-etta-olet-raskaana

suhteet oma-elama
Kommentit (1)
  1. Voi sinua! Koita jaksaa sinne maanantaihin asti nahoissasi ja toivotaan että testi on positiivinen. Olen oppinut vihaamaan niitä muutamia päiviä (viikkoja) joiden aikana sitä toivoo niin että sattuu. Itsellä kierto vielä vaihtelee 28 päivästä 31 yhteen, joten siinä on monta päivää uskoa ihan vakaasti, että vihdoinkin onnistui..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *