Käsi vatsalla

Täällä suunnalla on pidellyt hiljaista. On ollut kesälomaa, ja kaikki on mennyt eteen päin omalla painollaan, joten eipä tässä ole juuri mitään ehtinyt tapahtua. Kaikki hyvin, se on pääasia <3

Raskausviikkojenkin kanssa alkaa menemään jo sekaisin, kun alussa se oikea rv tuli kuin apteekin hyllyltä. Nyt sitä joutuu kaivelemaan. Minulla on pöydällä neuvolasta saatu kirjanen, jossa raskautta on kuvattu viikko viikolta. Pidän tämän auki aina oikeassa kohdassa, joten tiukan paikan tullen voin tarkastaa siitä, että missä mennään!

Nt-ultrakin oli ja meni. En oikein osannut jännittää sitä, kun sydän äänet kuitenkin kuului, niin tiesi sen ainakin sen puolesta kaiken olevan kunnossa. Ja oli muutenkin. Kyllä tuo oli kuitenkin liikuttava hetki, ja tuleva isäkin pääsi vähän lähemmäs tätä raskautta. Hämmästykseni tuossa ultrassa pääsi katsomaan 4D-kuvaa ja sillä katsottuna pieni näytti jo ihan oikealle vauvalle <3 Nyt odotellaan rakenneultraa, joka on elokuun puolessa välissä.

Niin, ja ne helteet tuli ja loma loppui. Voi itku, kun eilinen töihin-paluu-ahdistus oli ihan omaa luokkaansa. Aamulla aloin heti laskemaan, montaa kuukautta on vielä ennen mammalomaa. Päivän aikana laskin jo viikkoja… Ja samalla iski paniikki, iiks, entä jos jotain pahaa tapahtuukin ja minä täällä jo haaveilen mammaloman alkamisesta… Äkkiä yläkertaan kuuntelemaan sydän äänet, olethan vielä siellä? Kyllä hän siellä vielä pamppaili. Ja tyttösykkeellä mennään edelleen, tosin ehkei ihan vielä näillä viikoilla pulssin tiheydestä pysty sukupuolta päättelemään (jos muutenkaan), mutta kuitenkin… Yli 150 ollut myös neuvolassa. Aavistus ja todennäköisyys kuitenkin johtaisi sinne pojan puoleen, mutta kunhan lapsi on terve. Sehän on se pääasia kuitenkin!

Käsi eksyy usein vatsan päälle, myös yöllä huomaan herääväni käsi vatsan päällä. Masu ei vielä juurikaan ole kasvanut, tai ehkä se kasvu piilee siellä turvotuksen alla. Kovasti kuitenkin kaipaan sitä vauvamasua, niin olen huijannut itseäni (ja muita) syömällä jäätelöä lähes päivittäin. Näin saadaan aikaiseksi täydestä menevä vauvamasu sitä oikeaa odotellessa 🙂

Ja yksi epäoleellinen havainto raskauteeni liittyen. Ihmiset kun ottavat kovasti raskauskuvia, joissa kädet ovat vatsan päällä sydämen muotoisesti. Itse mallailin käsiäni vastaavalla tavalla todeten, että minulla tuosta sydämestä tulee särkynyt sydän leikkaushaavan johdosta. Ei hyvä. Mutta hei, myöhemmin kun tuota vatsaa on enemmän, niin tuon voi tehdä ylemmässä kohdassa vatsalla. Tästä voi todeta, että asiat todellakin ovat hyvin jos ehdin murehtia tällaisesta asiasta. Heh.

15+4

suhteet oma-elama
Kommentit (1)
  1. Ihanaa, että kaikki on mennyt hyvin!

    Mäkin odotin kärsimättömästi mahan kasvua, ja nyt kun se on kasvanut niin iski kriisi, kun ei ole sopivia hellevaatteita. En viitsisi ostaakaan mitään pelkästään näitä kelejä varten, kun käyttöikä jää kuitenkin niiiin lyhyeksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *