Lukossa

Oletko taas apea? Ainahan minä olen.

Miten sitä osaisi kertoa sille toiselle, että mikä on hullusti, kun ei sitä tiedä oikein itsekkään. Miksi olen surullinen ja apea kaiken aikaa? Miksi aurinko ei paista minulle vaikka muuten se paistaisi? Sen sijaan, että kaipaisin pelkkää kyselyä olotilastani ja sen syistä, kaipaisin vain lämmintä halausta. Tule tänne, itke vain. Meillä tilanne menee pääsääntöisesti niin, että mikäli tämä nykyinen olotila saapuu, vetäydyn, enkä saa sanotuksi mitään. Haluaisin, että kehonkieleni viestittäisi jo, että HELP, tule ja auta. Mutta ei. Ole sitten tuollainen, kun et puhu. Vetäydyn entistä enemmän. Yritän ymmärtää toista, mutta kunhan nyt ymmärtäisi edes itseään! Nykyisin mieheni on tosin oppinut lukemaan minua hieman paremmin, ja tätä kautta hän myös yrittää ymmärtää, etenkin nyt, kun olooni voi olla konkreettinen syy – keskenmeno.

Masennus. Oletko täällä taas? Aina aika-ajoin alavireisyyden syövereissä teen itselleni netissä masennuskyselyn (BDI-21). Näin pystyn itse tulkitsemaan, että missä mennään. Tällä hetkellä tulokset viittaavat keskivaikeasta vaikeaan masennukseen. Saatan siis olla masentunut (tai masentumassa). Miten nyt edetään? Tähän tilaan en aio enää jäädä rypemään pidemmäksi aikaa. Sekin on koettu. Haluaisin vain nukkua. Olla yksin tai korkeintaan mieheni seurassa. Ei se noilla eväillä kuitenkaan parane. Olen kuitenkin nyt saanut nukkua ja olla yksin. Ennen kuin menen lääkärin juttusille, haluan katsoa mitä Rosén-terapia tuo tullessaan. Varasin sinne ajan jokunen aika sitten, osittain mielenkiinnosta ja osittain lihaskireyden sekä alavireisyyden vuoksi. Ei yksi käynti todennäköisesti ihmeitä tee, mutta mielenkiinnolla odotan tulevaa torstaita. Kyseisessä hoidossa pitäisi tulla enemmän tietoiseksi omista henkisistä lukoista ja ”paraneminen” voisi lähteä käyntiin tätä kautta. Katsotaan saako tämä itkuterapianakin tunnettu hoitomuoto kyynelhanat ja lukot avautumaan. Kohdattu keskenmeno on varmsti yksi lukko. Epäilen kuitenkin, että keskenmeno ei itsessään ole se suurin lukko vaan tämä on laukaissut muita – syvemmällä olevia lukkoja.

Niin, ja ne menkat eivät alkaneetkaan, ainakaan vielä. Mikäli tämä väärä hälytys johtuikin ovulaatiosta, niin nyt sitten jännäillään taas pari viikkoa… Ehkäisyä kun ei käytetty, kun ne menkatkin oli mukamas justiinsa alkamassa…

suhteet oma-elama
Kommentit (1)
  1. <3 Tsemppiä. Jospa se terapia tosiaan auttaisi :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *