Time Out

Aikalisä. Tauko vauvaprojektista. Homma jatkunee parin kolmen kuukauden päästä. Toivottavasti. Tämän hetkiset parisuhteen ongelmat saivat minut jo hetkellisesti miettimään, että haluanko edes lapsen TUON miehen kanssa. Kaikki tuntuu niin vaikealle. Luonto tai mikä-lie-kohtalo päätti kuitenkin puuttua asiaan ennen kuin ehdin työstää tämän ajatuksen loppuun. Kontrollikäynti teini-iässä puhjenneen sairauden osalta teki päätöksen puolestani. Vatsanalueen leikkausjonossa ollaan… Operaatio pitäisi toteuttaa vielä tämän syksyn aikana. Hoidetaan siis tämä asia kuntoon. Toivottavasti kaikki on hyvin ja asia korjaantuu leikkauksella. Ja ehkä sitten leikkaushaavan parannuttua muutkin haavat ovat parantuneet ja yritys voisi jatkua taas hyvin mielin.

Parisuhteenkin toivon parantuvan. Tulevana viikonloppuna on luvassa romanttinen hotellimatka. Tässä vaiheessa tosin romantiikka on kaukana meistä… Ehkä hotellihuoneessa odottavat kuohuviini, valkoiset kylpytakit ja poreamme saavat ihmeitä aikaan. Toivotaan. Ajoitus olisi ollut mitä parhain ovulaation näkökulmasta. Nyt siittiöt saavat kuitenkin uiskennella munasolun sijasta kohti ihan toisia haasteita. Ai niin, matkalaukkuun pitääkin sujauttaa pari kortsua. Ihan varmuuden vuoksi.

Kommentit (4)
 1. Yes! Onneksi löysin tämän blogin. Niin samanlaisia ajatuksia omassa päässä ja samanlainen elämäntilannekin suurinpiirtein. 🙂

  Noita hetkiä tulee usein. Sitä on päättänyt jo että pieni nyytti tulee tähän talouteen tuon miehen kanssa. Viikon päästä voi ollakin niin, että toista ei pysty katsomaankaan. Tää on tätä elämää.

  1. Yes! Itse olin kanssa aivan innoissani, kun löysin nämä nyt seuraamani blogit. Sitä ennen sitä oli olevinaan jotenkin niin yksin ajatustensa kanssa. Nyt tänne voi purkaa ne ajatukset, joista ei ehkä muille tule kerrottua ja samalla lukea muiden samassa tilanteessa olevien pohdinoja. Mahtavaa! Kiva olisi kuulla myös sinun ajatuksistasi enemmän 🙂

   Nyt kun mieleni tiedostamatta vallannut stressi on hiukan hälvennyt, niin alkaa taas oma mieskin tuntua siltä miltä pitääkin. Kyllä minä sen kanssa lapsen haluan!

 2. Ei auta muu kuin uskoa kylpytakin voimaan!

  Odotan jo suurin toivein paluuta vauvaprojektin pariin. Vaikka tauko on vasta alkanut, huomaan jo nyt sen tekevän hyvää ja tuovan uutta puhtia tähän hankkeeseen 🙂 Äskeisen gynekäynnin mukaan ainakaan mitään elimellistä vikaa ei ole havaittavissa, joten sekin asia on nyt selvitetty. Kunhan nyt saisi pian hoidettua sen leikkauksen pois alta!!!

  T: Odotuksen odottamisen odottaja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *