”Joidenkin ei vain ole tarkoitus lisääntyä.” Samaa mieltä!

Sain tänään blogiini kaksi kommenttia.

”Ketään ei kiinnosta sinun säälittävä vinkumisesi koeputkessa kasvatettujen olioidesi ongelmista. Ymmärrän että et halua paljastaa henkilöllisyyttäsi etkä edes asuinmaatasi täällä, siksi koska kakarasi ja koko perheesi on suuri häpeä. Sijaissynnytyksen pitäisi olla kriminalisoitua. Olisit vain kokonaan hiljaa, vitun luonnonoikku!”

”Mikä helvetin pakko sinulla on haalia itsellesi kakaroita luonnottomin keinoin? Eikö kannattaisi vain hyväksyä oma hedelmättömyytensä? Ei kuulosta kovin terveeltä, että sinulla on pakko olla lapsia ennen kuin voit olla onnellinen. Vaikutat aika helvetin heikolta, säälittävältä, pakkomielteiseltä ja itsekkäältä ihmiseltä. Joidenkin ei vain ole tarkoitus lisääntyä. Ette ole oikea perhe. Lapsesi ovat kasa avaruusolioiden kyhäämää paskaa.
Eikä kannata pitää mitään saatanan blogia jos ei uskalla edes asuinmaataan paljastaa! Vitun pelkuri.”

 

Nämä ovat jo sitä luokkaa, että voisivat jopa menestyä seuraavassa Vihaviestikilpailussa. Olen suurimmasta osasta kommentoijan kanssa eri mieltä, mutta yhdessä asiassa olen täysin, sataprosenttisesti samaa mieltä: Joidenkin ei vain ole tarkoitus lisääntyä. Tällaista tekstiä lukiessa voin vain toivoa, ettei ko. kirjoittajalla ole omia lapsia, tai edes sukulaislapsia. Tai minkäänlaista muutakaan tekemistä lasten kanssa, koskaan. Ikinä.

Kommentit (34)
 1. Toivon minäkin todella, ettei noin häiriintyneellä ihmisellä ole lapsia lähipiirissä. .. jotenkin pelottavaa, että noin häiriintyneitä ihmisiä on ihan apua huutamassa huonoa oloaan täysin tuntemattoman niskaan 🙁

  Meinasi tulla paha mieli sun puolesta mutta päätin ettei kirjoittaja ole kyllä kun korkeintaan säälin arvoinen..

  1. Totta! Vaikkakin siinä vaiheessa kun mun suloisia, viattomia lapsia kutsutaan olioiksi tai avaruusolentojen kyhäämäksi paskaksi, se pikkuinen särähtää korvaan. Meidän valintoja voi ja saa arvostella, mutta noilla kahdella on hyvin vähän tekemistä niiden kanssa…. <3

 2. Huhhei mitä tekstiä! Kirjottaja taitaa olla elämäm_koulun sankari, joka ajattelee että toisen blogin kommenttikenttä on oikea paikka purkaan omaa pahaa oloaan.. oikein harmittaa sun puolesta toi, mutta parempi vaan ettei liikaa omaa energiaa hukkaa tommosen asiattomuuden miettimiseen<3 hyvä mietelause tähän voisi olla "holding onto anger is like drinking poison and expecting someone else to die"
  Eli kommentoija saa vain itselleen pahaa mieltä aikaiseksi ja sä olet ton yläpuolella <3

  1. Toivottavasti tuo purkaus helpotti edes hetkiseksi. Tosin jos itse kirjoitan kiihtyneessä mielentilassa koskaan mitään, niin sen julkaisu harvemmin helpottaa – päin vastoin.

   Hyvä mietelause, samantapainen ajatusmalli pätee mun mielestä myös kateuteen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *