Pari hyvää uutista vapun kunniaksi

Terveiset kosteankuumasta Phuketista sinne Vappuputkeen! Me juhlistettiin eilen suht maltillisesti hyvällä ruoalla, muutamilla mojitoilla ja kukkamekonkin laitoin ihan vain vapun kunniaksi.

Ja pari hyvää uutistakin on takataskussa, joten skumpat esiin! No joo, ei ihan NIIN hyviä uutisia, mutta positiivisia kuitenkin.

Ihan ensimmäiseksi – saimme alustavan version sijaissynnyttäjän ja meidän välisestä sopimuksesta. Eli lopultakin olemme edenneet maaliskuusta eteenpäin (iso huokaus!). Sopimuksesta itsestään postaan pian lisää, sekään kun ei taida mennä ihan niin iisisti kuin alkuun toivoin.

Toiseksi – keskustelua herättänyt postaus Vauvahaaveet vs Urahaaveet on saanut jatkoa kuukauden hiljaisuuden jälkeen. Alkuviikosta lopulta laitoin meiliä tälle esimiehelle kysyen lyhyesti, että onko hän edelleen etsimässä kandidaattia vaiko tehnyt jo päätöksensä? Sain hetimiten vastauksen, että hän oli pari viikkoa lomalla, sitten liian kiireinen muiden asioiden kanssa ja halusi ottaa yhteyttä jo aiemmin, muttei ehtinyt. Prosessi on vielä auki ja minä olen edelleen listalla ja voidaanko sopia puhelu.

Tällä kertaa jopa saatiin puhelu aikaiseksi, minä Bangkokin lentokentällä tulossa Kambodzasta ja menossa Phukettiin. Keskustelimme muutamista rooliin liittyvistä asioista (vauvakuvioita ei mainittu sanallakaan!) ja hän vahvisti keskustelevan tällä hetkellä vakavasti yhden henkilön kanssa minun lisäksi. Hän myöskin mainitsi, että haluaa vaihtaa muutaman sanan minun pomonpomoni kanssa. Itse tunnollisena ilmoitin omalle pomolleni nopeasti, että olen käynyt keskusteluja toisesta roolista ja että haluan hänen kuulevan sen minulta, ennen kuin se tulee jostain muualta. Hän sanoi roolin olevan hyvä ja hän tukisi tätä päätöstä, mikäli sen saan. Ensi viikon lopussa tai sitä seuraavan alussa pitäisi kuulla sainko duunin vaiko en. Nyt sitten jännätään, mitä tästä tulee.

Kommentit (2)
  1. Toivoisin sellaista kohtalaisen tuntuvaa, takamyötäisen leppeää tuulta tästä eteenpäin ja projektin loppuun saakka! 🙂

  2. Hyvähyvä 🙂 Olisko tuuli hiljalleen kääntymässä myötäiseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *