3 x silmämeikinpoistoaine

Silmämeikinpoistoaineissa on valtavasti eroja. Ripsivärit uudistuvat ja kehittyvät valtavalla vauhdilla, mutta tuntuu ettei silmämeikinpoistoon tarkoitetut tuotteet pysy perässä millään. Ripsarit lupaavat olla säänkestäviä vaikka ovatkin vesiliukoisia. Vedenkestävät versiot pysyvät entistä paremmin. Ihan tavalliset vesiliukoisetkin maskarat pysyvät super hyvin ja harva niistä lähtee ihan vedellä pois. 

Inhoan eniten sitä, että kun illalla puhdistan meikit, mielestäni huolella, herään silti aamulla pienet pandat silmien alla. 

95ACDD1A-8C05-49BF-95E8-4EB72AAF5386.jpeg

Nivean silmämeikinpoistoaineet ovat mielestäni aivan mielettömän hyviä!! Hinta-laadu suhde on loistava ja sarjasta löytyy moneen tarkoittaneen sopiva tuote. 

Oma suosikkini on yllättäen vedenkestävälle meikille tarkoitettu öljymäinen poistoaine Double Effect Eyemake-up Remover, vaikka normaalisti silmäni ärsyyntyvät helposti öljystä. Tämä tuote poistaa meikin todella hyvin eikä aamupandoja ole havaittu. Voimakkaat eyelinerit ja tummat smokeyeyes meikit lähtevät parilla kosteutetun vanulapun pyyhkäisyllä. Huippua! 

A9116E98-13C2-4C6C-B400-81C77E0ED547.jpeg

Gentle Eye Make-up Remover on täydellinen poistoaine herkille silmänympäryksille. Tämä tuote on kosteuttava ja ihanan raikkaan tuntuinen vesi. Se poistaa hyvin sen perus vesiliukoisen silmämeikin. 

039CED1A-C954-480C-95DD-68FBD93DF6EC.jpeg

Teille jotka suositte ripsipidennyksiä tai irtoripsiä, suosittelen geelimäistä tuotetta. Oil-free Gel Eye Make-up Remover on siis täysin öljytön, hellävarainen ja helposti käytettävä poistoaine. Laita geeliä ensin vanupuikkoon ja pyyhki sillä rajaukset ripsen tyvestä pois. Tämän jälkeen poistaminen sujuu vanulapulla helposti koko liikkuvalta luomelta. 

1E06E587-0243-40AE-BCA8-F14D17BD8172.jpeg

Olen huomannut ettei silmämeikinpoistoaineen tarvitse olla kallis toimiakseen hyvin. Tässä kolme kovaa suosikkiani joita suosittelen lämmöllä testaamaan. 

 

tuotteet saatu

Kommentit (3)
  1. Nämä ovat ihan ok silmämeikin ja säänkestävän ripsarin poistossa, mutta vedenkestävä ripsari ei näillä irtoa kunnolla. Ei ainakaan ilman, että ottaa useamman uuden vanulapun ja uudet aineet. Mikä olisi oikein todella hyvä ja tehokas aine vedenkestävän ripsivärin poistoon???

    1. Mä koen että tolla öljypoistolla saa myös vedenkestävän meikin pois, mutta sitten tulee mieleen vanhat kunnon öljylaput – olen käyttänyt sellaisia viimemmäksi Almay -merkiltä ja niillä kyllä irtoaa tiukkakin vedenkestävä ripsari pois. Näitä ei taida saada Suomesta tällähetkellä mutta varmaankin netistä saa tilattua. Tsekkaa:

      http://www.almay.com/products/makeup-removers/eye-makeup-remover/longwear-and-waterproof-eye-makeup-remover-pads.aspx

      1. Kiitos vinkistä! Sehän tässä juuri onkin, kun en pidä öljyisistä silmämeikinpoistoaineista, ja ne olisivat niitä tehokkaimpia…….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *