Arjen pieni luksus

Käytin joskus vuosia sitten aina puhdistustuotteeksi Kenzo Ki Creamy Cleansing Cream -puhdistusvoidetta. Sitten sarjan maahantuonti lopetettiin ja ostin sitä aina löytäessäni matkoilta, kunnes päätin alkaa testaamaan muita puhdistustuotteita helpomman saatavuuden vuoksi.

IMG_0822.JPG

IMG_0823.JPG

Viimeksi lentokentällä meinasin lentää pyllylleni, kun ihan vahingossa huomasin Kenzo Ki:n ihonhoitotuotteita tax-freessa. Ostin välittömästi tämän luottotuotteeni, ja olen nyt vihdoinkin käyttänyt kaikki purkinpohjat loppuun ja pääsin korkkaamaan purkin. Mikä onni, että se tuntui edelleen täydelliselle ihollani! Hieman jo pelkäsin, että jos tunne olisi muuttunut, eikä se olisi ollutkaan enää yhtä täydellinen kuin ennen.

IMG_0841.JPG

Parasta tässä voidemaisessa puhdistuksessa on sen kermainen koostumus. Toisena yhtä tärkeäni ominaisuutena pidän tuotteen täydellistä tuoksua. En juurikaan kaipaa hoitotuotteissa hajusteita, mutta tämä valkoista lootuksenkukkaa sisältävä tuoksu saa minut huumaansa heti.

Iso purkki on riittoisa ja bonuksena myös todella kaunis.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja sillä voi poistaa sekä kasvo – että silmämeikin. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen silkin pehmeältä ja olo on hoidettu ja hemmoteltu. Pieni luksus arjen keskellä.

 

Kommentit (4)
  1. Pitääpä kokeilla, mikä oli muuten tuotteen hinta?

    Mahtavaa päivää!

    1. Heippa. Jos oikein muistan niin jotain alle 30€. Mutta tuote on niin riittoisa että se on kyllä hintansa väärti!

  2. Kokeilin tuota kerran kaverilla yökylässä ja tuntui kyllä kaiken kehun ja maineen arvoiselta! 🙂

    1. Eikö vaan? Niin ihana koostumus! Ja se tuoksu. Rakastan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *