Arvonnassa aurinkoa

Tittididii! Juhannusarvonta!

Koska juhannus, kesä ja toivottavasti aurinko, haluamme me Meikkipäät juhlistaa tätä viikkoa arvonnalla.

IMG_4697.JPG

 

Saimme arvottavaksemme suosikki aurinkosuojasprayn, jota ei vaan voi hehkuttaa liikaa. Oriflame Sand Repellent Body Spray SPF 50 aurinkosuojavoide ei tahraa ja on ihanan kevyt koostumukseltaan. Se on täydellinen, koska suihke levittyy tasaisesti iholle, eikä sitä tarvitse sen kummemmin levittää enää käsin. 

Toinen huipputuote Betamax Beetakaroteenikapseli suojaa ihoa auringolta, auttaa ihoa ruskettumaan nopeammin ja säilyttämään rusketuksen pidempään. Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. 

Palkinto sisältää aurinkosuojasprayn ja beetakaroteenikapselipakkauksen. Yhden palkinnon arvo on noin 40€. Arvomme yhteensä kolme palkintoa.

IMG_4684.JPG

IMG_4690.JPG

 

Kerro meille mitä sinä odotat eniten tältä kesältä ja olet mukana aurinkotuotepaketin arvonnassa. Vastaamisaikaa on lauantaihin 25.6.2016 klo 21 asti. Jätäthän viestikenttään myös voimassaolevan sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut jos arpaonni suosii.

Ihanaa juhannusviikkoa!

Kommentit (48)
  1. Odotan tältä kesältä lämpöä ja kiireettömyyttä. Odotan puutarhatöitä vastapainona toimistoelämälle ja mukavia hetkiä läheisten ihmisten kanssa.

  2. Aurinkoa ja lämpöä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *