Aurinkoa iholle

Kaipaatko päivettynyttä ja raikasta ilmettä iholle ilman puuterimaisia lisäkerroksia?

Meikkipäiden ikisuosikki on Chanel Bronze Universel voidemainen aurinkopuuteri.

S185300_XLARGE.jpg

 

Tämä on monen ammattimeikkaajan luottotuote, koska se taikoo iholle aivan uskomattoman ihanan hehkun ja saa ihon näyttämään luonnollisesti päivettyneeltä. ”Gel-Cream” laatu tekee siitä todella helposti levittyvän ja tuotetta voi käyttää aurinkopuuterin tavoin antamaan heleyttä kasvoille, meikkivoiteen levittämisen jälkeen, ennen puuterointia. Tuote sopii kasvojen muotoiluun ja sitä voi sipaista vaikka luomelle, jos haluaa meikistä auringon hehkuttaman. Kun kasvot ovat saaneet hieman rusketusta, Bronze Universel sopii koko kasvoille ohueksi meikkipohjaksi. Tuote on erinomainen myös miehille kesätuotteena, jos herrahenkilö haluaa tasoittaa ihonsa sävyä niin luonnollisesti, ilman että se juurikaan näkyy.

Tuote oli pitkään kadoksissa markkinoita, mutta nyt sitä taas saa. Onneksi. Huokaisimme molemmat helpotuksesta, kun löysimme tämän ihanuuden jälleen Chanelin valikoimista. Rukouksiimme oli vastattu.

 

Kommentit (2)
  1. Kiitos tästä tiedosta! Olen käyttänyt kitsastellen vuosia sitten ostamaani purkkia – varmaan mennyt vanhaksikin jo, en ole uskaltanut ajatella asiaa.. Mutta nyt marssin kyllä kauppaan ostamaan uuden! Jee 😀 

    1. Minäkin käytin purkinpohjaa duunissa ja toivoin ettei se vaan pääsisi loppumaan ratkaisevilla hetkillä. Uusi purkki löytyi Stockkalta joku aika sitten, eli sinne siis jos muualta ei löydy. 

      Tuote on taivaallinen, joten olisi rikos lopettaa sen valmistus kokonaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *