Haussa uusi tuoksu

Kun katselen tuoksuhyllylleni, huomaan että olen muuttunut. En enää voikaan käyttää niitä samoja vanhoja tuoksujani, joita luulin käyttäväni vielä mummonakin. Tai ehkä palaan niihin vielä joskus, mutta nyt kaipaan jotain ihan erilaista tuoksumaailmaa ympärilleni.

Kun olin raskaana jätin tuoksujen käytön kokonaan. Kun sain lapset, halusin tuoksutella vauvojani, ja jätin kaiken tuoksullisen kosmetiikan vähemmälle. Nyt kun lapseni ovat 2 ja 4 -vuotiaat, huomaan, että on aika palata takaisin parfyymien maailmaan.

Entinen suosikkituoksuni oli Chanel Mademoiselle. Rakastan sitä edelleen, mutta tykkään vain tuoksutella sitä pullosta. Iholla se ei enää ole ” minun tuoksuinen ”. Käytin ensimmäisen raskauden jälkeen pullollisen Florascent Le Vert luomutuoksua, jota edelleen vähän haikailen, tykkäsin siitä valtavasti ja se oli ihanan puhdas ja raikas. Siihen liittyy myös paljon muistoja Sean vauva-ajasta, käytin sitä silloin jos lähdin jonnekin työjuttuun tai käymään ulkona ilman vauvaa. Tuoksuissa on valtavasti muistoja!

aromatica_the_vert_d.jpg

 

Tuoksutin laivalla matkustaessani Narciso Rodriguezsarjan kahta uutta ( ? ) tuoksua, joista kyllä tykkäsin. En muista kummasta näistä enemmän, mutta nämä olivat ainoat tuoksut jotka toistaiseksi herättivät kiinnostukseni. Olen käyttänyt saman sarjan mustassa pullossa olevaa tuoksua monta pulloa aikaisemmin, ja rakastin sitä! Näissä on jotain samaa, mutta kevyempänä. Olisko jopa tuoksupohja sama? Aion selvittää asiaa.

118952048_1.jpg

127507178_1.jpgPuuterimainen, hieman metsäinen ja kevyesti mausteinen on se tyyli, mistä tuoksuissa yleensä pidän. Aiemmin käyttämäni tuoksut olivat myös melko makeita. Nyt hieman vierastan makeutta ja kaipaan raikkautta tilalle. Vesituoksut eivät koskaan ole olleet minun juttuni.

Millaisista tuoksuista sinä pidät? Millaisia muistoja tuoksut herättää sinussa?

Kommentit (2)
  1. Mulle kävi ihan sama lasten myötä. Vanha tuoksu ei vaan enää tuntunut omalta ja kaipasin mahdollisimman luonnollista ja hieman miedompaa tuoksua. Mä olen ihastunut kukkaistuoksuihin ja vihreisiin tuoksuihin. En pidä niinkään makeista tuoksuista, mutta hyvin lähellä aidon kukan tuoksua olevat etenkin ruusuiset tuoksut on vieneet mun sudämen ihan täysin.

  2. Olipas hauska lukea tuoksupohdintoja kun juuri itsekin pähkäilen asiaa!
    https://www.lily.fi/blogit/ala-ota-sita-niin-vakavasti/kayttaisitko-toisen-valitsemaa-tuoksua

    Hajuaistin menetyksen takia minulla taitaa olla nyt enenevässä määrin muistoja tuoksuista, kuin tuoksumuistoja. Nyyh.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *