Heipat huokosille ja minirypyille!

Hei oletko sinäkin se tyyppi, joka haluaisi peittää meikkivoiteella ihohuokosia eikä kuitenkaan onnistu siinä? Kuulen tosi usein meikkaajana asiakkailta, että heitä ärsyttää kun ihohuokoset näkyvät ja saattavat jopa korostua meikkivoiteen levittämisen jälkeen. Myös ihon pikkujuonteet aiheuttavat usein päänvaivaa.

Tässäpä aivan mielettömän oiva tuote juuri noihin ongelmiin! Hämmennyin suorastaan itse, kun tätä ensi kerran testasin. Tämä nimittäin toimii.

IMG_5062.JPG

Guinot Creme Derma Liss on paikallistuote rypyille ja laajentuneille ihohuokosille. Se voidaan levittää kosteusvoiteen jälkeen paikallisesti ja käyttää sellaisenaan, tai se sopii myös meikkivoiteen alle tai päälle käytettynä. Jos laitat tuotteen meikkivoiteen päälle, muistathan että puuteroit ihon vasta tämän jälkeen. 

Mattapinnan jättävää voidetta voi siis käyttää esim. otsan vaakaryppyihin, kulmakarvojen välissä oleviin juonteisiin, silmäkulmiin ja nasolabiale juonteisiin ( nenänpielestä suun ulkonurkkaan ), poskipäille, otsaan ja leukaan.

Tämä pieni ihme siis täyttää ryppyjä, tasoittaa ihoa ja supistaa huokosia. 

Uskon että monien meidän rukouksiin on vastattu, sillä tämä pieni tuubi on todellinen pelastaja. Lämmin suositus. Ja tuubi sujahti Riian Meikkipään pakkiin oitis.

 

Tuote saatu testiin.

kauneus meikki iho testit
Kommentit (6)
  1. Oijoi, tätä täytyy ehdottomasti kokeilla! Kuulostaa siis tosi hyvältä 🙂

    1. No kyllä, suosittelen! Erityisesti tässä viehättää se, että tuotteen vaikutus näkyy iholla heti. Huokoset katoavat silminnähden ja ihosta tulee sileä ja tasainen. Itse jäin oitis koukkuun!

  2. jep! siis mistä ja minkä hintainen? 🙂

    1. http://www.guinot.fi/hoitolat-7/helsinki

      Tuolta löytyy Helsingin hoitolat jotka tätä myy ja samalta sinulta koko Suomi. Hinta noin 46 €

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *