Heittämällä paras kasvokuorinta ever!

Tuote saatu.

Kerroin aikaisemmin, minulla on ollut jo jonkin aikaa haasteita ihoni kanssa. Siirryin käyttämään ZOSkin Health -sarjan ihonhoitotuotteita, kun ihossani havaittiin rosacea ja päätin todella ottaa ryhtiliikkeen hipiäni kanssa.

Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut hoitotuotteiden määrässä, laadussa sen sijaan kyllä. Kylpyhuoneen kaapissani on enää vain muutama tuote. Olen karsinut käyttämäni purkit niin tiiviiksi setiksi, että pärjään nykyään puhdistusgeelillä ja silmämeikinpoistoaineella, samalla seerumilla ja kasvovoiteella 24h ja silmänympärysvoitella.

Bonuksena, ja ihan todella tärkeänä sellaisena, mukana kulkee kasvojen kuorintavoide Exfoliating Polish, jota ilman en yksinkertaisesti enää voi elää.

Olen aina rakastanut ihon puhdistamista, kuorintaa ja hyviä voiteita. Rosacean myötä minusta tuli huono ja arka ihonhoitaja, sillä ihoni lehahti punaiseksi todella helposti. Aloin välttelemään erityisesti ihon kuorintaa, joka taas teki ihostani karhean ja todella pintakuivan.

Tämä purkki on mullistanut ihonhoitoni täysin. Kuorin ihon nykyään kaksi kertaa viikossa. Teen sen yleensä aamulla käydessäni suihkussa. Super raikas kuorintavoide saa ihoni hehkumaan, tunnen kuinka voiteet imeytyvät ihoon paremmin ja ihoni tuntuu ihanan raikkaalle ja freesille.

Rakastan!!

Paljon olen kokeillut ja käyttänyt erilaisia tuotteita. Monista olen tykännyt ja monia myös rakastanut. Mutta tämä purkki on tullut jäädäkseen. Se on heittämällä yksi parhaista testaamistani kosmetiikkatuotteista ever!

Suosittelen lämpimästi!

kauneus iho suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *