Jotain rajaa!

Jos mielit syksymeikkiisi rajausta, mutta kätesi on vapiseva tai olet jotenkin epävarma rajausten kanssa, tässä on tuotteesi. Maailman iisein rajauspuikko  Oriflame The ONE Kajal Eye Liner on aivan huippu.

31187.Jpeg

Puikko on pehmeä kuin kajal ja sillä on mahdollista tehdä sekä ala -että ylärajaukset, ja se sopii myös silmän sisäpuolelle. Leveänä rajaus toimii luomivärin pohjana ja tekee lopputuloksesta entistä intensiivisemmän. Puuterimainen luomiväri saa voimakkaamman sävyn kun sen levittää rajauspuikolla tehdyn viivan päälle. Pysyvyys on todella hyvä, joten tuote sopii kovempaankin menoon. Tarkka rajaus kannattaa piirtää puikon kärjellä, smokey eyes -silmämeikki syntyy käyttämällä puikkoa lappeellaan.

Uusina väreinä perus mustan, tummansinisen ja harmaan lisäksi valikoimissa on nyt kevyesti helmiäiskohtoiset sävyt Nude Shimmer, Brown Shimmer ja Black Shimmer. Nude sävy on muuten aivan loistava sisärajaukseksi, sekä silmän sisänurkkaan antamaan valoa ja avaamaan katsetta erityisesti iltameikkiin.

Tuotteet saatu testiin.

Kommentit (2)
  1. Hei, näyttää kiinnostavalta tuotteelta. Oletteko ehtineet testaamaan, kuinka hyvin kestää hikoilua? Esim. urheillessa tai kuumissa spottivalo-olosuhteissa. Korresin eye-liner on ollut suosikkini, mutta siinäkin hitusen tovomisen varaa, kun tulee isommin hikoilua iholle. 

    Kiitos muuten yleisesti asiantuntevasta kosmetiikkablogistanne, arvostan! 🙂

    1. Kiitos kommenteista, teemme blogiamme suurella sydämellä. Ihanaa jos se näkyy!

      Olen testannut tuotetta nyt viikon verran. Pysyvyys on hyvä, mutta en usko että tämä shimmer versio kestää hikoilua kovasti, tavallinen jossa on vähän enemmän pigmenttiä pysyy varmasti paremmin. Huomaan että pitkän päivän jälkeen rajaukseni on paikallaan, mutta voimakkuus on vähän kärsinyt, eli tuote imeytyy ihoon pikkuhiljaa päivän mittaan ja ei ole enää ihan niin intensiivinen. Siksi epäilen ettei tämä kestä hikoilua, spottivaloja varmaankin jos ei ihan koko päivää tarvitse siellä paistatella. Sinuna siis testaisin, mutta sitä mattaista versiota!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *