Kesä ja nakumeikki ovat täällä!

Tuotteet saatu

Kesä tuli ja meikkivoide meni hyllylle. Talvella suojaan ihoni meikkivoiteella, mutta kesän tullen siirryn kevyempiin tuotteisiin, enkä halua peittää ihoani.

Kuin tilauksesta sain kutsun tulla tutustumaan NYX Professional Makeupin kesän kasvomeikkiuutuuksiin, joiden teemana on No Makeup. Tähtituotteena on unelmankevyt Bare With Me -sävyttävä ”huntu” eli Tinted Veil, joka todella on henkäyksen ohut, silti kivasti ihon sävyä tasoittava ja kuulas meikki.

Jos Bare With Me:tä vertaa vaikkapa useimpiin sävyttäviin päivävoiteisiin, niin vähemmän tahmean lopputuloksen saa tällä. Erityisesti kesäkuumalla aivan huippu!

Meikin alle on tarkoitettu täydellisesti  imeytyvä ja kosteuttava Hydrating Jelly Primer, joka tekee ihanan kosteutetun ja raikkaan pohjustuksen.

Kolmantena ”nakumeikki”tuotteena on monitoimispray, joka käy meikin alle, päälle sekä raikastamaan meikkiä pitkin päivää.

Rakastan tämän kesän meikitön iho -trendiä ja nämä tuotteet pääsevät takuuvarmasti käyttöön.

Kommentit (1)
  1. Mä vaihdoin kanssa CC-voiteeni BB-voiteeseen. Heti kun iho vähän päivettyy, niin meikki muuttuu kevyen raikkaaksi. Talvella sitä kalpeutta täytyy peittää. 😂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *