Kevätkissat

Jos minulta kysytään, eyeliner on aina muodissa. Kunnon kissat on parasta meikkirintamalla vuodesta toiseen. Viirut silmiin, reilu kerros maskaraa ja se on siinä. Lookki toimii aina.

tumblr_negyg06HK31tf53cuo1_500.gif

Tee näin:

Valitse tuote josta pidät ja joka sopii käsialaasi parhaiten. Olkoonpa se sitten kynä, geelimäinen rajausväri, kakkueyeliner tai tussi, tekniikka on periaatteessa sama.

Piirrä rajaus silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa ensin silmän muodon mukaisesti. Tee rajaus pieniä katkoviivoja yhdistämällä niin saat lopputuloksesta siistimmän. Harvalla on niin vakaa käsi että rajaus taittuu yhdellä viivalla alusta loppuun, tai siis ainakaan minun käteni ei moiseen suoritukseen taivu 😉

Kun olet saanut rajauksen siistiksi, jatka piirtämistä silmän ulonurkasta ylöspäin, yhdellä viivalla. Yhdistä rajaus yläpuolelta niin, että piirrät ylhäältä alaspäin toisen viivan joka siis yhdistyy jo aiemmin piirrettyn rajaan. Näin tuloksena on kolmio silmän ulkonurkassa jonka lopulta täytät käyttämälläsi rajausvärillä.

Tämän jälkeen voit leventää tai pidentää eyelineria haluamaasi loppumuotoon. Valmis!

Vaihtele värejä fiiliksen mukaan. Musta toimii aina, mutta kevätauringon kanssa upeasti säihkyy myös sininen.

 

10997469_10152791016249075_4299698517162016489_n.jpg

Herätä sisäinen kissasi jo tänään!

 

Kommentit (2)
 1. Rakkaudella, Hannele
  20.2.2015, 09:44

  Kiitos vinkistä! Mikähän on vialla kun mun silmissäni kissarajauksista tulee aina jotenkin todella kovan näköiset ja aika tyylittömät, hieman hutsahtavat. 😀 En saa niitä kauniisti blendautumaan silmään, vaan nousevat ikävällä tavalla esiin liian voimakkaina… Hmmm, selitin ehkä vähän hankalasti – ymmärrättekö yhtään mitä tarkoitan?

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  1. Hei Hannele! Kokeile tehdä rajaukset puuterimaisella luomivärillä ja käytä apuna kynää sen verran että saat viistoista viivoista kuitenkin skarpit. Luomivärillä tehdystä rajauksesta lopputuloksesta  tulee selkeästi pehmeämmän näköinen. Testaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *