Krepatut hiukset – uhka vai mahdollisuus?

Jokainen 80-luvulla elänyt varmasti muistaa krepatut hiukset? No, niiden aika on taas. Tosin mahdollisuuksia on monia, eli kreppirautaa voi käyttää muuhunkin kuin koko pään kreppaukseen.

Remington Ceramic Crimp 220 keraaminen kreppirauta on aivan huippu! Raudan kuvio on pienempi kuin 80-luvun raudoissa, eli se mahdollistaa myös tyvikrepauksen helpommin kuin ennen.

IMG_2201.jpg

Kreppiraudalla voi tehdä volyymia tukan tyveen, kreppaamalla vain tyviosan. Tupeeraa tyvi tämän jälkeen ja suihkuta osiohion kevyesti lakkaa tai volyymia antavaa suihketta. Silota pinta ja kampauksessa on heti roppakaupalla lisää kokoa. Isoa tukkaa rakastaville tässä siis oiva vinkki.

Krepatut hiukset ovat myös mahtava nuttura -tai lettikampauksen pohja. Hentokin hius taipuu helpommin erilaisille kampauksille, kun tukka on kauttaaltaan krepattu. Testaa!

IMG_2202.JPG

Rauta on tosi nätti. Ruusukullan väriset levyt ovat tosi söpöt ja itse laite on mukavan kompaktin kokoinen. 

Tuote saatu.

Kommentit (1)
  1. Petra / Viilankantolupa
    25.1.2019, 16:39

    Mahdollisuus! Mä kreppautin tukan vastikään kampaajalla ja se oli törkeän hieno! Kiikarissa on jo leveähampaisempi rauta, jotta saan seuraavalla kerralla kunnon kolmiomaista kreppiä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *