Kuukauden tuote

Aloitamme uuden juttusarjan; KUUKAUDEN TUOTE. Valitsemme siis joka kuun alussa tuotteen, johon olemme erityisen tykästyneitä tai josta olemme innoissamme, joka yllätti meidät tai muuten vaan ansaitsee erityismaininnan.

Tämä eyeliner on päätynyt heräteostoksena mukaani eräällä apteekkireissulla. Olin Stockkan apteekissa ostamassa särkylääkettä ja huomasin kassan vieressä ison pyörivän kosmetiikkatelineen. Nappasin mukaani eyelinerin ja poskipunan, koska niiden hinnat olivat niin edulliset että oli pakko päästä testaamaan onko näistä tuotteista mihinkään. Yllätyksekseni tykästyin erityisesti rajaukseen. Samaan aikaan pari ystävääni kysyivät ammattilaisen vinkkejäni juuri eyelineriin ja muistaakseni puuteriin. Toiveina oli ettei hinta hipoisi kattoa. Suosittelin marssimaan apteekkiin ja kokeilemaan e.l.f. sarjan tuotteita. Hekin tykkäsivät!

IMG_5841.JPG

 

Kuukauden valita osui siis tällä kertaa e.l.f cream eyeliner voidemaiseen rajausväriin. Tuotteesta on saatavilla 6 väriä ja hinta on vain 6,50 €. Pigmenttiä rajausvärissä on kiitettävästi. Rajaus on helppo levittää siveltimellä ja siitä saa myös pehmeän rajauksen taiottua ripsen tyveen ( suosi esim. Plum Purple sävyä ).

Hinta-laatusuhde on mainio. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

Kommentit (2)
  1. Kiitos! Rajausvälineet on olleet hukassa täälläkin. Täytyy heti kokeilla.

    1. Jes, kokeile ihmeessä! Hinta ei päätä huimaa ja samalla sarjalla taisi olla myynnissä myös siveltimiä. Kannattaa siis tsekata myös hyvä suti tähän kaveriksi, niin rajausten vetäminen helpottuu kun sivellin on hyvä. Hienoja viiruja sinulle JannaH!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *