Kynäillään

Nyt on iisiä. Tämä voidemainen, helposti levittyvä silmämeikkikynä on vastaus nopeaan smoky eyes silmämeikkiin. Tuote pysyy todella hyvin, joten se on erinomainen rasvoittuville luomille tai ylipäätään kun pitkäkestoisuus on toivelistasi kärkisijoilla.

 

FullSizeRender-1.jpg

 

Voidemainen luomiväri tai silmämeikkikynä antaa silmämeikille hyvän pohjan kun siihen levittää vielä päälle puuterimaista luomiväriä. Tällä ARTDECOn High Performance Eyeshadow Stylo silmämeikkikynällä onnistuu siis silmämeikinmeikin pohjustus tai se käy luomelle ihan sellaisenaan. Kynää voi käyttää myös rajauksiin. 

Valitse päivämeikkiin vaalea, raikas sävy ja levitä se koko liikkuvalle luomelle suoraan kynästä ja häivytä sormin. 

Iltameikkiin teet täydelliset silmät levittämällä ensin tummaa meikkikynää koko liikkuvalle luomelle sekä silmän alapuolelle. Häivytä kynän jälkeä siveltimellä kohti kulmakarvaa ja levitä tämän jälkeen päälle tummaa puuterimaista luomiväriä. Pehmennä ja häivytä sumusilmät utuiseksi. Tee silmän sisäpuolelle rajaus ja vahvista ripsen tyveä vielä rajauksella. Lisää volyymia antava maskaraa sekä ylä -että alaripsiin.

Silmämeikkikynä on myös erinomainen matkatuote, se ei varmasti hajoa palasiksi matkalaukussa ja kynä sujahtaa vaikka pieneen käsilaukkuun. 

Sinuna testaisin! Itse ihastuin sen helppouteen oitis.

http://www.ailaairo.fi/artdeco

 

Kommentit (2)
  1. Silmämeikkikynä vaikuttaa houkuttelevalta mutta on itselleni kuitenkin vielä tuntematon kapistus muuten kuin rajauksissa, että tähän olisi ihana saada oheen pieni opetusvideo tai vaikka muutama vaihe vaiheelta -kuva.

    1. Heippa ja kiitos palautteesta 🙂

      Katsotaan jos joskus vielä saadaan videoita aikaiseksi tulevaisuudessa. Levitä kynä koko liikuvalle ihan niinkun värittäisit millä tahansa kynällä. Sitten otat siveltimen avuksi ja pehmennän jälken. Kynän laatu on pehmeä, joten se levittyy luomelle erinomaisesti.

      Testaa ihmeessä, yllätyt!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *