Liikuteltavat meikkivalot

 

P1010055.jpg

Muutimme vuodenvaihteessa uuteen kotiin ja sain ensimmäistä kertaa elämässä oman meikkauspöydän kotiin. Aiemmin olen meikkaillut valon mukaan milloin lattialla ikkunan edessä, milloin kirkasvalolampun kanssa keittiön pöydän ääressä välttäen kuitenkin kylpyhuonemeikkausta. 

Meikkauspöydäkseni ostin tämän Muuramen kokonaisuuden, jossa on L-muotoinen taso ja reilusti säilytystilaa tarjoava laatikosto. Mieheni työpöytänä toimii identtinen setti. Ovat muuten kätevä kaluste siitä, että näitä voi elämäntilanteiden mukaan käyttää ympäri asuntoa lasten koulupöytinä tai muuten vain sivupöytinä tarpeen mukaan.

Upouusi meikkauspiste vaati myös valot ja päädyin kollegani Mervi Markkasen suositeltua Peilistoren liikuteltavaa meikkausvalosettiä tilaamaan sellaiset myös itselleni. Suomessa valmistetut meikkausvalot antavat kauniin, luonnonvaloa jäljittelevän kirkkaan valon ja toimivat makuuhuoneessamme välillä myös yleisvalona.

P1010067.jpg

Omilla jaloillaan seisova valosetti on siitäkin oiva, ettei seiniin tarvitse porailla ja valoja voi tarvittaessa myös näppärästi siirtää.

En voisi olla tyytyväisempi valintaan. Etenkin kun ikää tulee lisää, hyvän meikkausvalon merkitys korostuu. Näiden valojen ääressä näkee nyppiä kulmakarvat ja piirtää rajaukset silmiin. Lämmin suositus!

P1010045.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Juuri tällaisia olen etsinyt! Kiitos vinkistä.

    1. Laura Meikkipää
      14.1.2019, 07:58

      Kiva kuulla että vinkistä oli iloa! Mukavaa viikkoa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *