Luottoliina kesäkäyttöön

Nyt jos koskaan on aika hankkia Meikkipäiden Beautyboxistakin tuttu Makeup Eraser -puhdistusliina. Erityisesti kesällä tuntuu että meikin ja aurinkovoiteiden putsaus illalla tuntuu työläältä. Itse haluan helpottaa arkirutiinejani ja olla lomalla myös ihon putsauksesta. Silti ihon hyvinvointi kulkee edellä.

MUE_Original_Pink.jpgLiina on uudelleenkäytettävä, tarvitset vain vettä ja se on käyttövalmis. Tällä ihmepyyhkeellä poistat myös vedenkestävän meikin, siis aivan sellaisenaan. Kostea liina pyyhkii ihon niin puhtaaksi, että mitään muuta et tosiaan tarvitse. Käyttökertoja liina lupaa 1000. Pese se 30 asteessa ja käytä vaikka päivittäin!

Makeup Eraser on matkoilla aivan täydellinen, etenkin jos mukana on vain käsimatkatavara. Eipä tarvitse miettiä millejä eikä sitä mistä haalia pieniä matkakokoisia putsareita.

Tarjolla on kahta väriä, mustaa ja pinkkiä. Hinta 19,90 on mielestäni enemmän kuin kohtuullinen tästä arjen ihmetuotteesta!

Kommentit (3)
  1. AQUIS-kasvoliina on vastaava mutta edullisempi vaihtoehto. Kestää omien kokemusten perusteella myös 60 asteessa pesun, joten voi olla varma, että kaikki meikit ja rasvat lähtevät.

  2. Onkohan tämä parempi meikin puhdistukseen kuin konjac-sieni, tai ihoystävällisempi? Hmm 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *