Microblading -kulmakarvat by Suvi Tiilikainen

YHTEISTYÖSSÄ BROWS BY SUVI TIILIKAINEN

Olen ihastellut Instagramissa ja Facebookissa Suvi Tiilikaisen tekemiä kulmakarvoja jo pitkään. Suvi on yksi Suomen tunnetuimpia meikkaajia, ja lähes yhtä tunnettu myös upeista kulmakarvojen luonnollisista kestopigmentoinneista. Viimein uskaltauduin laittamaan Suville viestiä, että minäkin haluaisin paljon puhutut kestomeikatut kulmat. Lopulta onnistuimme löytämään Suvin hyvin täyteen bookatusta kalenterista minullekin sopiva aika.

Minä en kaivannut omille, luonnostaan tummille kulmakarvoilleni vahvistusta, mutta symmetriassa oli toivomisen varaa ja siksi halusin kulmakarvoineni Suvin käsittelyyn. Ennen Suvin Töölössä Velvet -kampaamon yhteydessä olevalle kulmastudiolle saapumista en vielä ollut tietoinen kumpaan tekniikkaan Suvi päätyy, Microbladin -kulmiin, vai perinteiseen 3D- kestopigmentointiin. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Puudutusaineallergisille Suvi suosittelee suorilta pigmentointia, Microbladingilla tulee taas hiukan tarkempi lopputulos, joka ei kuitenkaan ole yhtä pysyvä kuin pigmentoitu kulmakarva. Parannuttuaan kumpikin jälki on aika samantyyppistä.

Ensin juteltiin ja fiilisteltiin yhdessä kulmakarvoja ja otettiin tietenkin ennen-kuvia. Suvi päätyi pienen pohdinnan jälkeen minun kohdallani Microbladingiin, kuulemma erityisesti koska hän joutui korjaamaan symmetriaa ja siihen viiltävän tarkka jälki on parempi. Minulla on vasemmalla puolella todella vahva kulmankohottajalihas, ja siksi sen puolen kulmakarva on myös korkeammalla kuin oikeanpuoleinen. Oman lisänsä tähän soppaan antavat nuoruudessa tiuhaan viuhuneet pinsetit. Sävyn valinta oli myös oma juttunsa, sillä vaikka en toivonut kovin voimakasta lopputulosta, oli tärkeää löytää mahdollisimman lähellä omaa sävyä oleva väri. 

Sitten itse toimenpiteeseen. Aluksi Suvi hahmotteli kulmien mallin kynällä, ja tätä tarkastelimme myös yhdessä. Täytyy kyllä todeta, että vaikka meikkaajana silmäni on tottunut kulmakarvojen piirtämiseen, niin en kyllä hahmotelman perusteella oikein osannut sanoa mitään. Niin hurjalta piirretyt ”raamit” näyttivät. Luotan Suviin tekijänä niin täysin, että sanoin vaan että tällä mennään. 

Microblading -tekniikassa kulmakarvojen ääriviivat vedetään ilman puudutusta, ja tämä oli kieltämättä hiukan kivulias vaihe. Sen jälkeen puudutettuna kulmien täyttö ei tuntunut enää juuri missään.

Kulmakarvani ENNEN:

P2260222.jpg

Kulmakarvani JÄLKEEN:
 

17021605_10154497577133667_2313289188764347881_n.jpg

Jälkeen-kuva on otettu toimenpiteen jälkeisenä iltana, ja kulmakarvojen alussa on näkyvissä punoitusta. Jälki tuosta hiukan vielä pehmenee, kunhan ylimääräinen väriaine poistuu ihon parantuessa. Laitoin jo hätääntyneenä viestin, että miksi minulle ei ole tullut rupea kuten ”luvattiin”. Suvi rauhoitteli, ettei kaikille tulekaan. 

Viikkoon kulmien laiton jälkeen ei saa harrastaa hikiliikuntaa, eikä kulmia ympräröivää ihoa saa meikata. Myöskään auringonottoa tai solariumissa käyntiä, saunomista ja uimista ei suositella.

Nyt kun kulmien laitosta on kulunut muutama päivä, ja ensin hiukan hätkähdyttänyt tummuus alkaa tasoittua, olen todella tyytyväinen kulmakarvoihini. Voin suositella Suvia lämpimästi, enkä olisi ikinä mennyt kenenkään muun kulmakarvakäsittelyyn.

Brows by Suvi Tiilikainen -sivuilla Facebookissa on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa Suvin tekemät kulmakarvat itselleen ja ystävälleen.

Microblading-käsittely saatu veloituksetta.

Kommentit (4)
 1. Kaunis lopputulos! Itsekin olen jo pidempään miettinyt asiaa, kiva saada kuulla kokemuksista 🙂 

  1. Laura Meikkipää
   3.3.2017, 15:57

   Kiitos Aisha! Lämmöllä suosittelen, sitten on aina hyvä kulmakarvapäivä.

 2. Todella hyvän näköiset kulmat, ihan kuin sun omat, kestopigmentointia näkee yleensä monenlaista jälkeä.

  1. Laura Meikkipää
   3.3.2017, 07:19

   Voi kiitos, JonnaH. Joo pikkasen on kehittynyt tekniikat sitten sinisten, punaisten ja vaaleanruskeiden pigmentointipötköjen ajoista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *