Mikä ihmeen LPG?

Sain yhteydenoton Blend Beauty:sta ja kutsun tulla testaamaan LPG -hoitoa vartalolle. Olin pihalla kuin lumiukko, myönnän etten ollut koskaan kuullutkaan moisesta hoidosta.

Kuulun siihen ihmistyyppiin, joka on testannut lähes kaikkea; osteopatiaa, homeopatiaa, aromaterapiaa, kalevalaista jäsenkorjausta, energiahoitoja, lymfaa, shiatsua yms. yms. Tykkään kokeilla erilaisia hoitomuotoja ja olen niistä tosi innoissani. Yleensä olen höpötellyt töissä jonkun asiakkaan kanssa kaikenmaailman vaivoista, ja sitten sitä kautta saanut vinkkejä ja ajautunut testaamaan vaikka mitä. Yleensä hyvällä menestyksellä. 

Kun Gynai kertoi LPG:sta lisää, todellakin innostuin. Hoidon sanotaan auttavan selluliitin neste -ja rasvakertymiin, kasvojen ”kohotukseen” ja ryppyjen madaltamiseen, arpikudoksiin, leikkausarpiin, fibromyalgiaan, kolmoishermosärkyyn, urheilusuositusten parantamiseen, issiakseen, niskakipuun, lihasvaivoihin, tulehduksiin sekä selkä -ja jalkasärkyyn.

_MG_7165.JPG

_MG_7171.JPG

 

Kaksi kertaa 3 vuoden sisällä synnyttäneenä ajattelin, että tässä on sellainen testimaha, että oksat pois. Lähdin siis avoimin mielin mukaan kokeilemaaan 6 kerran sarjahoitoa.

Olen muutenkin ollut kuntokuurilla ja innostunut taas treenaamaan. Puoli vuotta sitten hankin itselleni ihanista ihanimman personal trainerin, Lilystakin tutun Jenni LevävaaranTapasin Jennin kuvauksissa toisen raskauteni alkumetreillä ja lupasin silloin itselleni, että jos ikinä hankin PTn, otan häneen yhteyttä, sillä kemiamme kohtasivat välittömästi. Syyskuussa aloinkin satsaamaan enemmän omaan hyvinvointiini ja laittamaan itseäni kuntoon hitaasti mutta varmasti. Enkä nyt tarkoita mitään mega laihdutusta tai lihasten hankkimista, vaan hyvää oloa ja olomuotoa, jossa koen olevani minä. Hakusessa siis kotoisa olo. Olen juossut maratooneja ja puolikkaita vaikka kuinka monta, mutta sellaista elämää en enää tavoittele. Olen onnellinen kun liikun, jaksan lastenkin kanssa paremmin. Olen treenini kanssa aikoinaan suorittanut paljon ja liikaakin, että nyt on erilaisen elämän aika. Oivallus siitä on ollut, ja on minulle tosi tärkeää.

Hoitoja on takana nyt kaksi. Otin aluksi mitat, kerron sitten sarjan päätyttyä miltä lukemat näyttävät. Maha tuntuu jo kahden kerran jälkeen litteämmältä ja napakammalta. Se on jotenkin aivan ihmeellistä. Hoito kestää kerrallaan vain noin puoli tuntia. Kone jumppaa mahaani ja se on oikeastaan ihan kivan tuntuista. Höpöttelen siinä samalla Gynain kanssa niitä näitä, aika kuluu ihan siivillä.

Olen tosi innoissani tästä jutusta! Kerron lisää kun homma etenee. Vielä neljä kertaa jäljellä. Sopivasti kesäksi kuntoon – hehhehe. No joo, se ei todellakaan ole mikään tavoitteeni, ihan vaan hyvä olo ja tyytyväisyys omaan peilikuvaan. 

Yhteistyössä Blend Beautyn kanssa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *