Millainen on hyvä eyeliner?

Tarvitsen akuutisti uuden eyelinerin. Olen kesästä alkaen vetänyt viiruja silmiin vähän kuivahtaneella geelilinerilla. En vaan ole saanut aikaiseksi ostaa uutta. Oikeastaan ongelmana on ollut, etten ole tiennyt minkä tuotteen hankkisin.

51843268-eye-liner-striche-auf-weißem-hintergrund-element-für-ihr-design-vektor-illustration.jpg

Käytän paljon kirkkaansinistä Laura Mercier purkissa olevaa geeli eyelineria, jossa on paljon pigmenttiä ja viirut kestää silmissä pitkään. Tuote on loistava, mutta sitä ei saa kovin monesta paikasta, ei siis edes ulkomailta. Metsästän sitä aina jos olen reissussa. Lisäksi purkki on vähän liian iso, eli loppu rajaus alkaa kuivahtaa väistämättä purkin pohjalle, mikä ärsyttää, koska olisi kiva käyttää tuote ihan loppuun asti.

Maybellinen Lasting Drama 24h purkissa oleva rajaus on myös yksi suosikeistani, mutta juuri nyt haluaisin kokeilla jotain uutta. Se on ehdottomasti yksi parhaista tuotteista, koska se on todella musta, laatu on vedenkestävä ja purkki pieni. Bonuksena pakkauksessa tulee mukana todella käyttökelpoinen sivellin.

Meikkipussistani löytyy myös Pretty by Flormar merkin geelilineri, joka on kieltämättä ollut halpaan hintaansa nähden oikein toimiva.

Nyt sitten vaan jotain uutta tuotetta kehiin! Jos teillä on joku megasuosikki, niin vinkatkaa mulle ihmeessä miksi se on hyvä ja mistä sitä saa ostaa! Tarvitsen ehdottomasti mustan ja jonkun värillisen; sinisen, vihreän tai liilan. Tykkään määritellä itse rajauksen paksuuden, eli siksi suosin purkissa olevia versioita enkä tussia tai vastaavaa.

 

Kommentit (2)
  1. Kat Von D:n eyeliner ehdottomasti. Ylivoimainen suosikki. Löytyy myös eri väreissä 🙂 Sephorasta tietty saa, tilaan omani Shipiton kautta Jenkeistä.

    1. Jes, Laura Meikkipää on Pariisissa eli laitanpa tästä tilauksen menemään samantien! Kiitos <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *