Operaatio kulmien blondaus

Kävin kampaajalla päivittämässä jälleen pääni, ja päädyin viileän vaaleaan tukkaväriin taas hetken aikaa muuta testattuani. Olen tässä pohdiskellut mitä tehdä kulmakarvoilleni, kun vaalea hiusvärin kanssa oikean kulmakarvavärin löytäminen on aina vähän haastavaa. Karvani ovat sen verran harvat, että meikata ne kyllä täytyy.

Siispä ajattelin pitkästä aikaa testata kulmien vaalentamista. Minulla on ollut aikaisemminkin blondatut kulmat ja etenkin tumman silmämeikin kanssa look toimii erityisen hyvin. Nyt näytöslavoilla on näkynyt tätä trendiä taas jonkin verran, eli päätin minäkin nyt tehdä trendikkään paluun kulmakarvattomaan lookkiin.

PicMonkey Collage-2.jpg

Kuvassa vasemmalla ylhäällä kulmieni lähtötilanne, alhaalla oikealla tilanne vaalennuksen jälkeen ja lopputulos kevyellä päivämeikillä. Päivämeikin kanssa taidan tarvita kulmiini pientä ehostusta. Olen ainakin ennen pärjännyt hyvin Anastasia Beverly Hillsin Blode puuterimaisella kulmakarvavärillä, jos kulmani ovat olleet blondatut. Sitä aion testata nytkin.

Vaalennusaineen kanssa käytin 3% hapetteen ja kulmat vaalenivat noin viidessä minuutissa. Kerran poistin aineen välissä ja tsekkasin tilanteen, mutta halusin vielä aavistuksen vaaleutta lisää. Lisäsin aineen kulmille uudelleen ja annoin vaikuttaa vielä hetken.

PicMonkey Collage-3.jpg

Kuvissa lopputulos voimakkaammalla silmämeikillä. Kulmiin harjasin vain väritöntä kulmakarvageeliä. 

Mitäs sanotte, tuliko hyvä, outo vai mitä olette mieltä uudesta lookistani? Saako yli nelikymppinen nainen vielä sekoilla trendien kanssa näin paljon? Tällä mennään ainakin nyt hetken, katsotaan miten viihdyn kulmakarvattomana ja kuinka pitkään.

Kommentit (4)
 1. Moi!
  Hyvältä näyttää omaan silmään. Itselläni on luonnostaan harvat ja vaaleat kulmat, ja kulmien meikkaaminen on aina ollut haastavaa. Olenkin jo pitkään miettinyt kulmieni vaalennusta, mutta pelkään täysin vaaleiden kulmien korostavan lisää korkeaa otsaani.

  Ps. Käyttitkö Refecto ciliä?

  1. Pidin tätä lookkia vain hetken ja sitten palasin taas luonnollisiin omiin kulmiini.

   Käytin ihan vaalennusainetta, siis kampaamon, samaa kuin millä blondaan hiuksia ja kevyttä 1,9% hapetetta. Kannattaa testata, ihan hauska look ja pääseehän siitä aika nopeasti myös eroon!

 2. Päinvastainen ongelma
  4.1.2017, 07:39

  Moi!
  Jännä lookki!
  Kiinnostaisi kuulla myös kulmien kotivärjäyksestä tummemmiksi. Mitkä ovat hyviä tuotteita, tärkeitä kikkoja ja miten perus-Pirkko selviää ihan itse hommasta?

  1. Kiitos postausaiheesta, mäpä otan tästä kiinni ja postaan lähiaikoina aiheesta! Katsotaan kuinka kauan viihdyn vaaleissa kulmissa vai värjäänkö takaisin..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *