Pikkuapuri

Finni! Toinen finni! En kestä.

Minulle tulee harvoin finnejä, lähinnä tiettyyn aikaan kuukaudesta, joten aloitan välittömästi taistelun näppyä vastaan sellaisen ilmestyttyä. Sain vastikään avukseni pienen pienen rollin, jolla pyristelen nyt kahdesta finnistäni eroon. Heh, tiedän ettei ongelmani ole kovin suuri, mutta mitäpä jos minulla olisi huomenna tärkeä meno, hääpäivä, valokuvaus, treffit tai mitä vaan finnitöntä tekemistä? Jottei pienestä ongelmasta kasva jättimäistä, tämä tuote tulee olemaan korvaamaton. 

 

IMG_6181.JPG

 

Nestemäistä tuotetta levitetään suoraan roll-on puikosta finnin päälle. Sitä voi laittaa joko iholle sellaisenaan, tai lisäillä päivän mittaan meikin päälle. Viileä tunne toimii ihanasti kuumottavan pikkuvihollisen päällä. Ei aikaakaan kun näppy on pois. Tuote toimii todella nopeasti, kuivattamatta ihoa. Pakkaus on niin mini, että se kulkee käsilaukussa varmasti mukanani jatkossa.

 

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta. Tiedustelut: Maarit Leikoski Oy: 010 420 3051, www.maaritleikoski.fi/yritys

kauneus iho testit
Kommentit (2)
  1. Kuulostaa hyvälle! Mistä tätä saa ostaa? Veisin yhdelle teinille lahjaksi:)

    1. Täydellinen lahja teinille! Tsekkaa Maarit Leikosken sivuilta, linkki tuossa jutun lopussa. Hoitolat myyvät tätä sarjaa ja tuote oli muistaakseni myös varsin kohtuuhintainen. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *