Poskipunarakkaus

Poskipuna on huulipunan lisäksi helpoin freesaus kun kaipaat nopeasti piristystä meikkiisi. Jostain syystä suomineidot jättävät usein poskipunan meikistään kokonaan pois, käyttävät vain aurinkopuuteria ja luottavat omien poskien punastuksen voimaan.

Näin meikkaajan näkökulmasta vasta ihon viimeistely poskipunalla tekee meikistä täydellisen. Poskipuna tuo kasvojen muodot esille ja toimii sellaisenaan ilman aurinkopuuteriakin. Ja vielä muistutus, nämä kaksi tuotetta eivät poissulje toisiaan, päinvastoin. Aurinkopuuteri laitetaan ohimon puolivälistä alkaen poskipäätä kohti ( ja sillä voi sutia väriä vaikka koko kasvoille tarpeen mukaan ) ja poskipuna levitetään poskipäille kasvojen korkeimmalle kohdalle. Yhdessä ne tekevät ihosta hehkuvan.

IMG_5878.JPG

L´Oréal Paris Infallible Blush Paint poskipunapaletti 01 Pink Gouaches tarjoaa kaiken mitä voit meikkiisi kaivata nyt kevään tullen. Upea rivistö mitä ihanampia pinkin eri vivahteita, laatu ohut kuin henkäys ja kukapa olisi kieltänyt laittamasta näitä sävyjä vaikka luomille.

Rakastuin palettiin heti kun sain sen. Tykkään kerrostaa eri sävyjä ja käytän aina ensin iholle voidemaisen poskipunan. Sipaisen vielä lopuksi puuterimaista väriä poskipäille ja valitsen mielelläni jonkun toisen sävyn, kuin mitä ensin laitoin. Jos esimerkiksi voidemainen tuote on oranssi, lisään puuterimaisesta punasta vaaleampaa pinkkiä tai roosaa siihen päälle. Tämä tuo iholleni kauniin ja raikkaan fiiliksen.

Koska aurinkokin on jo alkanut näyttäytyä, on hyvä aika alkaa päivittää meikkipussia kevääseen. Tämä on täydellinen aloitus, jolle annan lämpimästi suositukseni.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Kommentit (4)
 1. Toivepostaus: poskipunatutorial (kuvilla). Yritän itse käyttää varsinkin iltamenoissa, mutta tosi tarkkana saa olla sutimisten kanssa, ettei tule pellehermanniefektiä. Olis kiva tietää, miten se noin niinkuin oikeaoppisesti tulisi tehdä.. 🙂 Sävyjen valinta menee kanssa nopalla heittämiseksi. 

  1. Kiitti! Tehdään. Lupaan tän pikaisesti sulle!

   1. Mäkin oon siis luullut, että osaan laittaa poskipunan oikein, mutta nyt tuli hämmennys. Siis mitä kuuluu laittaa korkeimpaan kohtaan (poskipunaa?) ja mitä siihen posket-lommolla-kuoppaan (aurinkopuuteria/varjostusta?)

    Mayday! 

    1. Korkeimpaan kohtaan eli poskipäille poskipuna, sitten lommoille aurinkopuuteri tai varjostusväri 🙂 Lupaan tehdä ne kuvat mahd pian!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *