Rasvanpolttoa LPG-hoidolla + alekoodi

Kerroin aikaisemmin että olen saanut mahdollisuuden käydä testaamassa LPG-hoitoa Blend Beautyssa. Gynai on hankkinut nyt hoitolaansa vielä tehokkaamman laitteen, joten olen päässyt nyt kokeilemaan kahta erilaista konetta ja hoitoa.

IMG_6438.JPG

IMG_6442.JPG

 

Ja siis huh huh ja moido mikä tämä tehokkaampi systeemi nyt onkaan! On muuten meikämandoliinon maha aika paljon litteäpi kun aloittaessani hoidot. En oikeastaan odottanut mitään ihmeitä, joten täytyy sanoa että olen jo nyt aivan huippu tyytyväinen tulokseen!

IMG_6445.JPG

IMG_6451.JPG

Hoito on täydellinen lisä urheilua harrastavalle ja kiinteytystä kaipaavalle. Jos et ole sporttihirmu ja haluat silti polttaa rasvaa, tehoaa hoito yksinäänkin.

Ennen tärkeää juhlapäivää hoito on täydellinen, sillä se poistaa tehokkaasti nestettä kehosta. Periaatteessa jo yksi hoito tekee tulosta, mutta nyt hoitoa testanneena sanoisin, että kaksi hoitoa kannattaa vähintäänkin ottaa. Itselläni tehot alkoivat tuntua juuri siinä kohtaa. Ramppasin meinaan toisen hoidon jälkeen pissalla kaksi päivää, ja huomasin että nestekierto sai kyytiä!

Vartalon hoitoa voidaan tehdä asiakkaan toivomalle alueelle. Minä otan hoidon vatsan seudulle, koska kaksi kertaa synnyttäneenä vatsanahkani on melkoisen löysä.

LPG toimii myös kasvoille. Kasvohoidot napakoittavat iholla ja hoidon kerrotaan käynnistävän kollageenin tuotannon. LPG -kasvohoito on erinomainen juhlia edeltävänä päivänä.

Hoitojen hinnat ovat:

1 krt 80 €5 krt 350 €10 krt 650 €

Paketteihin kuuluu puku ( muuten 40 € ), joka kestää vuosia. Puvun saa omaksi ja sitä voi käyttää missä vaan, missä LPG -hoitoja tehdään.

Gynai on luvannut antaa Meikkipää -blogin lukijoille -10% alennuksen elokuun 2017 loppuun asti. Jos siis innostuit, varaa aika täältä ja kirjoita lisätietoja -kohtaan MEIKKIPÄÄ ALEKOODI -10 %

 

P.S. Aika villi fiilis oli ekaa kertaa kun vetäisin sukkapuvun päälle! Päätin kuitenkin pistää itseni likoon ja julkaista tämän sukkapukukuvan itsestäni. Aikuinen nainen kun oon! Heh.

Testihoidot saatu.

 

Kommentit (2)
  1. Kuulostaa hyvältä. Varaan heti sarjahoidon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *