Riia Meikkipään tekemä kukkaseppele Tähdet tähdet -ohjelmassa

Kuten olen varmaankin jo maininnut, opiskelen nykyään kukka-alaa Mäntsälässä Keuda nimisessä oppilaitoksessa. Olen aivan hullaanutunut kukista ja ihan super innostunut kaikesta uudesta, jota tämä tuo eteeni ja elämääni.

Olen vasta ihan alkutaipaleella opinnoissa, mutta koska tunnen työssäni meikkaajana ja kampaajana paljon ihmisiä, olen jo nyt saanut upeita mahdollisuuksia päästä näyttämään taitojani myös kukkapuolella. Ymmärrän todellakin olevani vielä aivan noviisi, ja suhtaudun hyvin nöyrästi kaikkeen uuteen, mutta en voi kiistää, etten olisi intoa täynnä!

 

7FF6136B-B611-415A-ADC8-A784C61905E9.jpeg

 

Sain kunnian tehdä suuren kukkaseppeleen Maria Veitolalle Tähdet tähdet -tv-ohjelmaan. Ensin mietin uskallanko ottaa työtä vastaan. Mutta koska työn tilaaja, ihana kolleegani Laura-Melanie Hecht oli niin kannustava ja loi uskoa minuun, päätin rohkaista mieleni ja tehdä työn. Mariaa olen meikannut ja kammannut ennenkin työssäni, joten tiesin heti millaista tyyliä seppeleeseen ollaan hakemassa. Edellisen yön unet täyttyivät kukista ja sidonnan tekniikasta, ja aamulla kun aloitin hommat, jännitti aivan vietävästi.

Seppeleen sidonta sujui kuitenkin hyvin ja mallasin sitä omaan päähäni, viilasin ja täydensin pikkuhiljaa. Kävin sovittamassa valmista kukkalaitetta Marian päähän hänen kotonaan ja annoin meikkaaja-kampaajalle ohjeet miten se kiinnitetään päähän.

 

EB5C87C0-9681-4F79-A7A4-9517EEA69B82.jpeg

 

 

Kun näin Marian telkkarissa, helpotus oli suunnaton! Seppele näytti ihanalta, vaikka sen itse sanonkin. Sain valtavasti ihania kannustusviestejä puhelimeeni ja uusia työtarjouksia alkoi tulvia seuraavana päivänä! Olen edelleen hämmentynyt, mutta niin onnellinen ja innoissani kaikesta uudesta.

Nyt tiedän että olen ottanut askeleen kohti uutta ihan oikeaan suuntaan. Opiskelemaan lähteminen jännitti ja arvellutti, mietin miten kaikki oikein menee kahden pienen lapsen ja kahden yrittäjän perheessa. Pohdin kuinka pärjäämme taloudellisesti, miten ehdin tehdä töitä, huolehtia kodista, yrityksestä, lapsista ja parisuhteesta. Täytyy sanoa, että tämä setti on kyllä todella haastava ja tiukka, mutta uskon sen olevan sen arvoinen. Kaiken vapaa-ajan haluan antaa perheelle, etäviikoilla meikkaan ja kampaan sudit ja sakset viuhuen. Juuri nyt tämä on parasta ikinä!

Uudet tuulet, täältä tullaan! Vaikka ensi kesäksi ( ja jo aikaisemminkin! ) minulta saa tilata siis kukkaseppeleitä ja kimppuja häihin, asetelmia juhliin ja/tai tilaisuuksiin yms yms. Ja tietenkin meikkejä ja kampauksia, siitä hommasta en aio nimittäin luopua. Kun rohkeasti kysyy, saattaa saada rohkean vastauksen 😉

 

Viikonloppua kohti, hymyssä suin,

52BBB026-325A-4E6A-B23D-7FDA79EEFBEA.jpeg

 

Kommentit (2)
  1. Aivan ihana ja just kesähäihin ihana korvaaja perus tiaroille!

    1. Kiitos ❤️❤️❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *