Ripsiviukat mascaralla

Kun sain tiedotteen tästä ripsiväriuutuudesta, päätin heti pyytää sen testiin. Max Factorin Masterpiece Max on ollut suosikkini jo vuosia, ja halusin testata joko sen voittaja olisi löytynyt. Max Factor False Lash Epic Mascara nimittäin lupaa luoda ”eeppisen ripsiviuhkan, jossa yksikään ripsi ei jää huomaamatta”. 

IMG_5073.JPG

Heti kun avasin pakkauksen, olin melko innoissani. Harja on nimittäin superjees! Harjan kaareva muoto auttaa siinä, että ripsiväri levittyy tyvestä asti jokaiseen ripseen, ja tekee samalla ripsien tyven paksumman näköiseksi. Päässä olevalla pyöreällä osalla saa helposti eroteltua ripset ja harjattua mahdolliset paakut pois. Myös alaripset on helppo meikata harjan kärkiosalla.

Ripsiväri on laadultaan voidemainen, ja sitä on mahdollista työstää pitkään ilman että mascara ehtii kuivua ripsiin. Pysyvyys on hyvä eikä tuote rapise, mikä on todellakin bonus! Suurimman onnentunteen minulle teki kuitenkin ripsarin poisto! Tuote lähti vesiliukoisen silmämeikinpoistoaineella helposti pois, eikä aamulla ollut ripsivärinjämiä silmien alla eikä pandoista tietoakaan – rakastan!

Tykkään tästä kyllä tosi paljon! Ihan en ole vielä päättänyt voittaako tämä vanhaa rakkauttani, mutta ihan varmasti käytän tämän ripsarin loppuun asti ja annan itselleni mahdollisuuden ihastua oikeasti.

 

Tuote on saatu testiin ja on myynnissä lokakuussa 2016.

P.S. Kuvassa näkyvä upea taideteos on tyttäreni, 2vuotiaan Sean tekemä. Voi rakkaus.

kauneus meikki testit
Kommentit (2)
  1. Jes, uutuus heti testiin myös täällä, kunhan kaupasta saa.

    Mikä muuten on Sean pikkuveljen nimi?

    1. Kiva!! Sean pikkuveli on Monte. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *