Sävyvoide, mikä se on?

Sain testattavaksi Lumene Instant Glow Invisible Illumination Sävyvoiteenenkä ihan suoraan sanottuna oikein tiennyt mikä tämä tuote on ja olisiko meikkipakissani tällaiselle purkille tarvetta. Tuote vaikutti mielenkiintoiselle ja päätin rohkeasti ottaa sen käyttöön heti.

Olin meikkaamassa ison yrityksen hallitusta kuvauksia varten ja ajattelin, että testaan tätä ensimmäisenä miehille. Jos tässä olisikin pakkini uusi ”miespohja”. Jo ensimmäisellä käyttökerralla olin myyty.

IMG_0123.JPG

 

Tuote levittyy iholle kuin unelma, käsin tai siveltimellä. Se tuntuu kuin levittäisi oikein ohutta kosteusvoidetta kasvoille. Kosteuden lisäksi tuote tasoittaa ihon väriä upeasti. Miehille laitoin sävyvoiteen sellaisenaan, en lisännyt edes puuteria päälle.  Naisille levitin voidetta kaksi kerrosta, jolloin sain lopputuloksesta peittävämmän, mutta silti ihanan luonnollisen. Peitevoidetta käytin tarvittaessa silmänympärysiholle ja puuteria lähinnä luomille, silmämeikin alle.

Sävyvoide on tuote sinulle joka rakastat kevyttä meikkipohjaa, sinulle joka et halua käyttää puuteria ja sinulle jonka iho janoaa kosteutta. Se on hoitotuotteen ja meikkivoiteen yhdistelmä, ihan uudenlainen pohja.

Rakastuin tähän heti ja purkit jäivät meikkipakkini luottotuotteiksi.

Suosittelen tutustumaan ja testaamaan. Voiteen tuoma raikkaus iholle on ihana!

 

Kommentit (4)
 1. Kiinnostaa! Nimenomaan sävykorjausta vain vähän kaipailisin varsinaisen meikkipohjan sijaan. Tuntuiko tuote ns tarttuvan huokosiin? Ihoni on muuten hyvä, mutta oma ongelma on ongelma-alueilta laajentuneet huokoset, joiden kohdalla tuntuu että mikä tahansa meikki lähinnä korostaa niitä peittämisen sijaan tuotteen tunkeutuessa kuoppiin…

  1. Laittaisin huokosille erikseen tasoittavan pore minimizer -voiteen alle, jos huokosten laajentuminen se on usein ongelmasi. Näitä löytyy esim Lumenelta, Smashboxilta ja vaikka kuinka monilta sarjoilta. Uskoisin tämän auttavan ongelmaasi.

   Yksinään käytettynä luulen että tämä voide ei toimi sinulle, vaan korostaa huokosia. Ainakin peitevoiteen ottaisin lisäksi tähän.

   Toivottavasti auttaa yhtään… käy myymälässä ja pyydä pieneen purkkiin tätä testiin, sitten tiedät sopiiko se sinulle vai ei? Tai sitten tutustustu aikaisempaan postaukseeni, tämä voisi sopia sinulle paremmin:

   https://www.lily.fi/blogit/meikkipaa-riia-laura/kosteusvoide-joka-tasoittaa-ihon-varin-ihanaksi

 2. Kuulostaa hyvältä! Onks tästä vaan yks sävy? Onko kauheen tumma kuten Lumenen BB-voide? Petyin siihen uuteen versioon kun light-sävykin oli hirveän tumma…

  1. Löytyy 3 sävyä, kaikki tosi hyviä. Huomasin käyttäväni eniten mediumia, light oli iholla melko vaalea. Sulle siis varmasti light olisi paras – käy tsekkaamassa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *