Tästä lähtien aina mukana matkoilla, Makeup Eraser puhditusliina

Kuten kerroin aiemmin, pakkasin lomamatkalleni mukaan minimaalisen määrän kosmetiikkaa. Panostin kyllä aurinkovoiteisiin, mutta muuten laukkuni täyttyi lähinnä lasten uikkareilla ja vaipoilla, ämpäreillä ja hiekkaleluilla, esikoiseni juomalla kauramaidolla ja valtavalla vaatemäärällä. Laukkuni oli lastattu kaikella muulla paitsi omilla tavaroillani, nyt mentiin lasten ehdoilla. 

MUEblack9999-600x600.jpg

Mutta se mistä en luovu enää koskaan löytyi nyt. Nimittäin Makeup Eraser -puhdistusliinaPuhdistin kasvot aamuin illoin liinalla, enkä käyttänyt mitään tuotetta sen kanssa. Iho tuntui ihanan raikkaalle ja puhtaalle. Ja miten helppoa! Kostutin vaan liinan ja pyyhin kasvot pyörittävillä liikkeillä, huuhtelin ja kuivatin seuraavaa käyttöä varten. Aivan täydellinen matkoilla mukana.

Liina on uudelleenkäytettävä ja se puhdistuu 30 asteen pesussa ja kestää jopa 1000 pesukertaa. Tämä antaa siis mahdollisuuden sanoa moikat kertakäyttöisille puhditusliinoille ja pienten matkakokoisten putsareiden metsästykselle. Oma herkkä ihoni ei yleensä tykkää kertakäyttöliinoista, ne tekevät usein ihostani tosi punaisen ja ärtyneen. Siksi tämä nousi matkakavereideni ehdottomalle Top -listalle.

Tässä myös hyvä lahjavinkki reissunaisille ja miehille, tai tietenkin ihan itselle! Tammikuussa myyntiin tuleva Meikkipäät Beautybox sisältää myös tämän upeuden, joten viimeistään sen hankkiessa pääset tutustumaan tähän aivan mahtavaan tuotteeseen. 

Kommentit (1)
  1. MillaMarjaana
    21.12.2016, 12:37

    Kuulostaa erittäin hyvältä! Mutta mihin liinan puhdistusteho perustuu? Onko se jotain muutakin kuin normi froteepyyhe, jolta näyttää kuvassa? 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *