Tuikitärkeät toolsit

P1017013.JPG

Meikkausvälineet ovat usein kysyttyjen kysymysten top10- listalla kärkikahinoissa. Esittelen nyt neljä meikkipohjan tekoon tarkoitettua välinettä, joilla kaikilla on paikka sydämessäni.

p1017016.jpg

BeautyBlender, musta. Tässä musta ”ammattilais-BB”. Väri siksi näin synkkä, etteivät meikkivoidetahrat näy. (Toki käytössä aina puhdas sieni, mutta joskus varsinkin vedenkestävät meikit jättävät jälkensä meikkimunaan.)

Toimii kuten muunkin väriset BeautyBlenderit: BB kostutetaan, puristetaan kuivemmaksi ja meikkipohja häivytetään BB:n avulla täydelliseksi. Nopeuttaa pohjan tekoa hurjasti, ja saa aikaan saumattoman, luonnollisen meikin.

p1017021.jpg

Shiseido ”töpö”. Shiseidon meikkivoidesivellin on omassa käytössäni lähes päivittäin. Toimii upeasti sekä nestemäisten että kiinteiden meikkivoiteiden kanssa. Ainoa miinus on ärsyttävän hidas pesuprosessi, muuten kuin unelma.

p1017019.jpg

MACin ”skunkki”, pitkä. Ostin paljon hehkutetun MACin skunkkisiveltimen alunperin kiinteitä pohjia varten, mutten innostunut yhtään ja manasin jo yhtä kalleimmista sivellinostoksistani sudeksi. Kunnes eräänä päivänä keksin levittää tällä sävyttävää päivävoidetta asiakkaalle. Oi, ihana kuulas lopputulos ja nopeutti pohjan tekoa valtavasti. Mahtis myös yhden suosikkimeikkivoiteeni, Makeup Foreverin Face and Bodyn kanssa. 

p1017023.jpg

Vita Liberata -kabukisöpöläinen. Tämä vilahtikin jo itseruskettavapostauksessa. Uusin tulokas suosikkisiveltimieni joukossa. Tulee itseruskettavan aurinkopuuterin mukana. Paras kabuki, jota olen kokeillut. Jauhepohjien kanssa täysi kymppi. Ylellisen pehmeä.

BeautyBlender sekä Vita Liberata-kabuki saatu maahantuojilta.

kauneus iho testit
Kommentit (2)
  1. Laura Meikkipää
    18.4.2015, 14:49

    Moi Pumpuli!

    Joo nämä onkin monen lemppareita, mulla kesti ton skunkin kanssa tosin hetki totutella.

    Kabuki on silkinpehmein kokeilemani, aivan ihana! Olen levittänyt sillä vasta tuota Trystal- aurinkopuuteria, joka on irtonaista, mutta varmasti sopii myös muiden puuterimaisten tuotteiden kanssa.

  2. Täällä toinen ammatti-meikkaaja ja mulla on kovassa käytössä noista kolme! Tuota kabuki-sivellintä en olekaan kokeillut ja sellainen on etsinnän alla, kiitos vinkistä. 🙂 Levitätkö sillä irtopuuteria tai kiinteää mineraalipuuteria?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *