Tukka hyvin, kaikki hyvin ja tietenkin kisa!

Heippa hei, vapusta on selvitty kunnialla ja on aika maanantaikilpailun. Arvomme kotimaisen KC Professional Four Reasons Black Edition-sarjan neljän tuotteen paketin. 

Maui Beach Spray suolasuihke sopii kihararoiden hiusten lookkeihin, mutta on myös erinomainen lettien ja ponnareiden apulainen. Working Spray muotoilusuihke on oiva apu kampauksen työstövaiheessa ennen varsinaista kiinnitystä. Finishing Spray hiuslakka kiinnittää kampauksen antamalla napakan pidon, mutta ei tahmaa ja harjautuu pois helposti. Shine Spray kiiltosuihke tekee kutreille sen tärkeän viimeisen silauksen; antaa upean kiillon ja silottaa unohtamatta bonusta eli kosteussuojaa.

IMG_7251.JPG

IMG_7253.JPG

Omassa hiuspakissani on lähes aina Four Reason -sarjan muotoilusuihkeita. Tykkään kovasti niiden hienojakoisesta koostumuksesta ja hyvästä tuoksusta. Hinnat ovat varsin kohtuulliset ja kotimaisuus ehdoton plussa. Sarjasta löytyy myös viimeistelyvoide ja muotoilupasta, jotka sopivat myös miesten hiustenmuotoiluun, kuten sarjan muutkin tuotteet.

Osallistu kilpailuun kommetoimalla viestikenttään, käy tykkäämässä meistä Facebookissa sekä Instagramissa ja palkinto voi olla sinun!

Osallistumisaikaa on perjantai-iltaan 8.5.2015 saakka. Muistathan ilmoittaa voimassaolevan sähköpostiosoitteen, jotta voimme olla yhteydessä sinuun jos arpaonni osuu kohdallesi.

-Riia & Laura

Kommentit (27)
  1. Mukana arvonnassa. Ihania tuotteita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *