Vita Liberata -uutuuksia

P1010072.jpg

Itseruskettavien suosikkimerkkini Vita Liberata -kutsui taannoin aamiaiselle ja esitteli uutuuksiaan.

Olen kranttu IR-käyttäjä: en kestä tuoksuja enkä läikkiä. Vaaleaihoisena karsastan myös liian vahvaa tai etenkin oranssia lopputulosta. Tähän kalpeimpaan vuodenaikaan kaipaan kuitenkin sävyapua purkista ja käytän etenkin keväisin päivettäviä tuotteita.

Vita Liberatan tuotteissa on hyvin mieto tuoksu, enkä ole saanut myöskään raitoja aikaiseksi. 

Tämän kevään uutuuksista innostuin kaikista. Vaahtoava ja itseruskettava vesi hiukan ajatuksena ensin pelotti, mutta tuote toimii hienosti. Plussaa siitä, ettei tahraa vaatteita eikä lakanoita. Jos haluaa päivettää itsensä kauttaaltaan esim. rantakuosiin, suosittelen tätä.

P1010083.jpg

Toinen uutuus on oikeastaan uudistus. Superhyvä vartalomeikki Body Blur on saanut uudet vaaleammat sävyt ja nyt lisäksi myös päivettää asteittan, eli hiukan antaa pysyvääkin väriä. Body Blur tekee iholle kauniin hehkun ja häivyttää myös pieniä virheitä, samoin kuin oikein hyvät ohuet sukkahousut. Body Blur on erinomainen valinta esim. juhliin tai kuvauksiin. Latte Light sävy on loistava vaaleille.

Kolmantena uutuutena on uudistunut levityskinnas, joka on nyt todella tyylikkään näköinen. Kullanhohtoinen nahkajäljitelmä on superhieno ja kintaan värinlevityspuoli on nyt myös entistä kestävämpi.

Onko teillä jo kaipuu pieneen lisäsävyyn, vai viihdyttekö vaaleahipiäisinä?

Postauksen tuotteet saatu.

Kommentit (1)
  1. Kivan oloisia tuotteita! Onko näitä uutuuksia jo saatavilla myymälöissä? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *