Blogimorsianten hääillan tunnelmia

Olimme keskiviikkona muiden hääbloggareiden ja muiden morsiamien kanssa viettämässä hääiltaa Handelsgilletillä Helsingin Kasarminkadulla. Paikka oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta todella arvokas ja tunnelmallinen paikka! Ravintolakolmion hallinnoimassa tilassa voi kuulemma pitää häät jopa 90 hengelle.

Paikalla oli monia eri esittelijöitä, joten ehdin jutella vain muutamien kanssa. Ensimmäiseksi parkkeerasin ihana Ninkan esittelypöydän ääreen ihalemaan tämän kauniita käsintehtyjä hiuskoruja. Pääsin myös kokeilemaan uutta objektiiviani ensimmäisen kerran tositoimissa kodin ulkopuolella, tosi pro siis!

Ninka 2 - Mennään vaan.JPG

Ninka 4 - Mennään vaan.JPG

Ninka 5- Mennään vaan.JPG

Seuraavaksi siirryin maistelemaan Ekbergin taivaallisia petit fourseja ja macaronseja. Maistoin kaikkia, myönnän. Ehdoton lemppari oli caramel-sormisuola macaronsit, nam! Aloin myös pohtia josko ottaisimmekin hääkakuksi pelkkiä pikkuleivoksia, joko kuppikakkuja tai macaronseja… hmm.

Ekberg 1 - Mennään vaan.JPG

Ekberg 2 - Mennään vaan.JPG

Paikalla oli myös Stillissima parin fantastisen hääpuvun kanssa. Tämä pitisinen ihanuus aiheutti kyllä väristyksiä. Selkäosa oli yksinkertaisesi upea.

Stillissima 1 - Mennään vaan.JPG

Stillissima 2 - Mennään vaan.JPG

Stillissima 3 - Mennään vaan.JPG

Myös Fuksianpunaisia häähaaveita -blogista tuttu Hanna, joka oli myös yksi illan järjestäjistä, oli esittelemässä uutta hää- ja juhlapalveluihin erikoistunutta yritystään Pitsi ja Pippuria.

pitsi_ja_pippuri_1_-_mennaan_vaan.jpg

pitsi_ja_pippuri_2_-_mennaan_vaan_0.jpg

Ilta oli tosi kiva ja oli mukava nähdä monia esittelijöitä hieman pienemmässä mittakaavassa kuin isoilla häämessuilla. Mutta voi että minkä teitkään minulle VideoTimo, sillä minä en ollut edes ajatellut häävideon tilaamista (MIKSI?!), mutta nyt en osaa mitään muuta ajatellakaan! Timo lahjoittaa vielä kaikki tämän vuoden tuotot suoraan Uudelle Lastensairaalalle, joten tässähän harrastettaisiin vielä hyväntekeväisyyttäkin. Oh my.

Suurkiitokset  Paulle, Korpulle ja Hannalle illan järjestämisestä!

mennaan_vaan_2.jpg

Väsähtänyttä bloggaria nauratti taas tämä poseeraaminen. Pikkuhiljaa…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *