I love me -messut

iloveme13_-_mennaan_vaan.jpgiloveme13_2.jpg

Tänä viikonloppuna Messukeskuksessa järjestetään I love me -messut, joiden yhteydessä on myös Järjestetään häät -tapahtuma. Sain blogin kautta liput messuille ja menemme kaasoni kanssa ensimmäistä kertaa hämmästelemään häämessujen ihmeellistä maailmaa. Kuulin, että alueella on esimerkiksi Hey Lookin toteuttamat leikkihäät, jossa pääsee ihastelemaan koristeluja, kattauksia ja hääpukuja. Tällaiset esimerkkihäät kuulostavat ainakin minusta aika mainiolta tavalta tutustua eri näytteilleasettelijoihin perinteisten kojujen sijaan!

Hääosiolle on myös oma messuopas, jota pääsee tutkimään täällä.

jarjestetaan_haat_-opas.png

Oppaasta löytyy esimerkiki messujen aikataulu, jossa näkyy olevan kaikkea samppanjapullon miekka-avauksesta häämuodin esittelyyn. Lauantaina ohjelmassa on esimerkiksi hääjuoksu, mitä on varmaan hauska seurata, jos ei kilpailijaksi asti uskaltaudu! Lauantaina myös Hey Lookin Lotta Norokytö antaa vinkkejä, miten luodaan persoonalliset ja kauniit häät. Valitettavasti pääsen itse paikalle vain sunnuntaina, joten Lotan varmasti superasiantuteva esitys jää minulta väliin. Sunnuntaina aion kuitenkin käydä katsomassa hää- ja juhlamuodin salonkinäytöksen ja sen samppanjapullon avauksen. Ja eikököhän valtavan kokoisella messualueella riitä vaikka kuinka paljon hämmästeltävää ilman pitkiä ohjelmanumeroitakin!

Käytettyä hääpukua etsiville morsiamille on näillä messuilla aivan mahtava tilaisuus nähtä liuta käytettyjä pukuja kerralla, sillä Jotain Käytettyä tuo kasan kierrätyspukuja myyntiin messuille. Pukuihin pääsee tutustumaan jo etukäteen osoitteessa jotainkaytettya.fi. Käykäähän katsomassa, onko oma unelmapuku myynnissä nyt sopuhintaan.

Oppaassa ja alueella näkyi olevan juttuja myös häävieraille, joten eiköhän näiltä messuilta löydy vähän jotain jokaiselle. Ainakin vuoden kauneimman hääpuvun äänestykseen kaikki voivat osallistua!

Nähdään sunnuntaina messuilla!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *