Jouluvalmisteluja

Hääsuunnitelmat on nyt jääneet hetkeksi taka-alalle, sillä meillä on valmistelu joulua! Jouluaatoksi karkaamme kylläkin perheiden hoteisiin, joten varsinaisia jouluruokia ei meillä ole tehty, mutta sitäkin enemmän kaikkea muuta. Aloitimme hyvissä ajoin himistelyn tänä vuonna ja rakentelimme alkukuusta sitä jo melkeimpä surullisen kuuluisaa joulukalenteria.

Viime viikolla haimme ihka oikean kuusen ensimmistä kertaa omaan kotiimme. Seuraavana yönä kuitenkin selvisi, että olen hyvin allerginen kuuselle (ilmeisesti kaksion tilavuus oli liian pieni suodattamaan allergiaoireet), joten se sai heti häädön parvekkeen puolelle (nyyh). Viikonloppuna juhlistimme Tuomaan päivää herkkuaamiaisella ja amerikkalaisilla pannukakuilla, joihin ripottelin vielä pensasmustikoita paistovaiheessa. Suosittelen! Pääsin myös ensimmäistä kertaa treenaamaan flunssatauon jälkeen ja kyllä tuntui hyvältä. Joskin hyvin rankalta myös, tauko ei auta jaksamaan paremmin…

Sunnuntaina meillä oli joululahjatehdas – siitä ehkä lisää joulun jälkeen kun paketit on jaettu 🙂 Kännykkäräpsyinä viikonloppu näytti jotakuinkin tältä:

Aamiainen - Mennään vaan.JPG

Treeni - Mennään vaan.JPG

Tonttu - Mennään vaan.JPG

IHanaa joulunaikaa kaikille siellä ruudun toisella puolella. Nautiskelkaa elosta ja olosta läheisten kanssa ja herkutelkaa kunnolla!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *