Kesälajien testipäivä

img_5003_0.jpg

Heräsin sunnuntaiaamuna ponkaisten ylös, sillä olin päättänyt mennä kokeilemaan jännittäviä uusia kesälajeja 20knotsin järjestämään TastingSessions-päivään Kalastajantorpan rantaan. Ehdin paikalle sopivasti ennen kymmentä ja sain paikan sekä sup-joogaan että mindfullnessiin. Mistä siis oli kysymys? 20knots on omien sanojensa mukaan elämyspalveluyritys, joiden toiminta keskittyy SUP- ja purjelautailun ympärille. He olivat järjestäneet yhteistyökumppaneidensa kanssa mahtavan testipäivän, jonka aikana pääsi testaamaan suppailua, melontaa ja purjelautailua, sekä jännittäviä yhdistelmiä kuten sup-joogaa ja sup-bodyweightiä.

Osallistuin ensin Onnenrummun (jep, samat mainiot mimmit jotka pitivät lauantaina villiyrttikurssia) mindfullness-tunnille hiukan epäileväisellä fiiliksellä. En tietenkään ole tiennyt mistä mindfullnessissa on kyse, mutta vähintäänkin arveluttavaa olin ajatellut homman olevan. Noh. Tietoisuuden lisääminen ei varmaan haittaisi kenenkään arkea, ei varsinkaan kaltaiseni hyörijän. Joten nappivalinta. Tytöt pitivät esimerkiksi harjoituksen, jossa syötiin pala suklaata. Suklaa syötiin niin, että oikeasti keskityttiin siihen miltä suklaa näyttää, tuoksuu ja tuntuu. Liian usein ruokailu suoritetaan ohimennen muun puuhailun ohessa, jolloin ei tule oikeastaan ajateltua asiaa sen enempää. Kun oikeasti keskittyi vain syömiseen, oli aistimukset aivan eri tasolla. Eikä suklaata tehnyt mieli enää toista palaa.

img_4985.jpg

img_5000.jpg

Tämän jälkeen suuntasin Eveliina Hanskin sup-joogaan. Täytyy myöntää, että minua alkuksi hieman hirvitti. Tuuli yltyi sunnuntaina aika kovaksi ja merellä oli myös vähän aallokkoa. Olin varma, että olen jorpakossa jo ennen kuin pitäisi alkaa joogata. Tämäkin pelko osoittautui vääräksi, sillä suppailu oli todella helppoa ja mukavaa ja pieni melontamatka suojaisaan poukamaan, missä joogatunti pidettiin, meni oikein hyvin. Tunnin ajaksi laudat melottiin lähekkäin ja jokainen pudotti mereen oman ankkurin, jotta ei lähtisi ajelehtimaan pois ohjaajan äänen kuuluvilta. Lauta oli vakaa ja meri teki joogaan ihan uuden ulottuvuuden. Haluan ehdottomasti mennä uudelleen!

Olisin halunnut osallistua myös iltapäivällä Liftedin ohjaamaan sup-bodyweightiin, mutta sinne en enää ehtinyt. Olen käynyt talvella Liftedin viikkotreeneissä, joita järjestettiin perinteiseen tyyliin sisätiloissa, ja treenit ovat aina olleet huikeita. Kuulin, että kundien heinä- ja elokuun sup-bodyweight-kursseilla on vielä tilaa, jos kehonpainotreenaus sup-laudalla kiinnostelee.

img_4989.jpg

img_5002.jpg

img_4996.jpg

Näissä tunnelmissa on hyvä jatkaa alkanutta viikkoa – vähemmän ukkostavaa ja enemmän aurinkoista viikkoa ystävät!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *