Kuukausi naikkarissa aka honeymoon on virallisesti ohi

Hääselfie - Mennään vaan

Otettiin tietty selfie heti vihkimisen jälkeen piilossa.

Meidän häistä on tänään tasan kuukausi. Honeymoon on siis kuulemma nyt lusittu. Edelleen naimisissa ja vieläpä aika onnellisesti, että eiköhän tässä ole jo joku virstanpylväs saavutettu!

Naureskelimme kesällä avioituneen kaveripariskunnan kanssa, että juupajuu, aikamoista honeymoonia on ollut kyllä. Kuukauteen on mahtunut aika monta enemmän ja vähemmän huvittavaa riidanpoikasta. Eihän me nyt tosissaan tapella, mitä nyt väännetään periaatteellisista tuiki tärkeistä asioista, kuten siitä, kuka jätti hammastahnan taas lavuaarin reunalle, millaista on oikeanlainen hyväntekeväisyys ja mitä ihmisen kuuluu lauantaiaamuisin tehdä. True story.

Fiksuina poikina ja tyttöinä analysoimme, että kun häistä selvittiin, alkoi se kuuluisa häästressi purkautua. Tämä johti molemminpuoliseen lyhytpinnaisuuteen ja yllättävään haluun väitellä ja hiukan kinata vähän kaikesta. Onneksi hääväsymys ja -stressi alkaa olla selätetty (onneksi siis viritellään tätä asunnonostoa tilalle!) ja elokin on taas muuttunut mukavan seesteiseksi ja ihastuttavan hunajaiseksi. Voisin siis julistaa uuden sugarmoonin tai syrupmoonin alkavaksi ja kokeilla, josko tämä kakkoskuukausi olisi hieman chillimpi ja rakastavampi. Tai sitten voi vaan todeta, että hienoa huomata, että pienestä kärhämöinnistä huolimatta on aika jees olla naikkarissa ja luvannut röhnöttä loppuikänsä yhdessä, kiukutti tai ei.

Pusipusi teillekin <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *