Morsion kuntokuuri: Treeniä uusilla tossuilla

uudet_nike_tr_fit_2_-_mennaan_vaan.jpg

Morsio ja sulhio ovat joulun ja alkuvuoden sairasteluiden jälkeen tehneet comebackia Vetosalille. Boom! Hitaasti mutta varmasti tosin.. Ajattelin, että mikäs olisi parempi motivaattori urheiluun, kuin nätit kamat? Kerrassaan uniikki ajatus, tiedetään. Mutta harvinaisen toimiva!

Olen jo pidempään harkinnut uusien tossujen ostamista, mutta onhan ne vanhatkin vielä jotenkin meneet ja talvella otin sisäkäyttöön vaaleat Nike Freet (pesin pohjat, ei hätää, en ole possu), joita ei kurakeleillä ole ulkona viitsinyt käyttää. Mutta olen optimisti ja uskon kevään tuloon, joten Freet pääsevät kohta taas ulkokäyttöön. Paukkasin siis Stockmannille ja kotiutin Nike Tr Fit 3:set kevään superpirteässä oranssissa värissä! Kyllä nyt kelpaa.

uudet_nike_tr_fit_3_-_mennaan_vaan.jpg

Kävin jo tammikuun alussa Stadiumissa haastattelemassa hyvin asiantuntevaa myyjää ja pyysin häntä esittelemään erilaisia vaihtoehtoja crossa training -tyyppiseen treeniin. Varsinaisia cross training -kenkiä on vielä aika vähän, mutta tärkeää olisi, että pohja on tarpeeksi ohut jotta tuntuma maahan säilyy ja samalla tarpeeksi tukeva, ettei jalka pääse muljahtelemaan. En siis ole asiantuntija, mutta näin on kerrottu. Tuolloin ei Stadiumissa ollut kokoja, joten tossut jäi vielä hankkimatta.

uudet_nike_tr_fit_-_mennaan_vaan.jpg

Olemme edelleen käyneet lähinnä ohjatuilla tunneilla, mikä onkin cross trainingissa parasta. Yhteistekeminen sopii minulle, ja kivointa onkin kun toinen puolisko käy samalla salilla! Lauantaina teimme vain kahdestaan oman treenin, jonka siinä yhteistuumin kehitimme. Kun nyt on päästy jonkinlaiseen rytmiin, pitäisi alkaa tarkemmin miettiä sitä, mitä treenillä oikein tavoitellaan.

uudet_nike_tr_fit_5_-_mennaan_vaan.jpg

Olo treenin jälkeen oli jotakuinkin juuri tällainen. Höhö.

Millaisia treenitavoitteita teillä on?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *