Morsion polttarit – Päivä 1

Polttarit 1 - Mennään vaan

Huomenna on tasan viikko häihin, joten nyt lienee oiva aika kertoa polttareista! Tuo huike elokuinen viikonloppu, jolloin morsio yllätettiin.

Tytöt olivat olleet ansiokkaan ajoissa liikenteessä, sillä äitini ilmoitti muina naisina jo huhtikuussa, että aikoo varata meille tyttöjen hemmotteluviikonlopun Tallinnassa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna, jos se meille siskon kanssa passaisi. No juu, kyllä käy kiitos – merkittiin kalenteriin. Minulle ei missään vaiheessa tullut mieleen, että tämä olikin taitavasti punottu juoni, vaan olin aivan varma, että polttarit olisivat seuraavana viikonloppuna, johon siskoni oli jonkun läpinäkyvän ja kökön tekosyyn varjolla minut varannut. VÄÄRIN. Sisko oli vaan niin ovela, että muka varasi minut ymmärtäen, että pitäisin tätä luonnollisesti polttariviikonloppuna. Niin ovelaa..

Noh, mitä sitten tapahtui. Minä pakkasin laukkuni ja hoidin itseni satamaan perjantaina neljän aikaan, jossa sisko olikin jo odottamassa. Äiti muka laitteli viestiä ratikasta ”ihan kohta siellä”. Kissankontit. Tyyppi oli mökillä. Sisko jutusteli niitä näitä hävyttömän hintaisesta vesipullosta ja minä tähyilin äitiä. Yhtäkkiä sisko kuitenkin ilmoitti kesken lauseen menevänsä käymään vessassa, ja silloin minulla välähti. POLTTARIT. Kohta ne jostain pomppaa porukalla. Mutta ehei, jälleen väärässä. Sen sijaan joku todella söötti poika käveli luokseni, katsoi silmiin ja sanoi ”Hei Elina, minä vien sinut nyt matkalle”. Selvä homma! Silmät sidottiin, korville laitettiin kuulokkeet ja aivan hurmaava kukkaseppele päähän. Korvalapuista alkoi kuulua ystäväni ääni, jossa hän selosti minun olevan matkalla siirtymäriitille kohti avioliittoa. Matkan aikana hän kehotti ajattelemaan kaikkia hyviä asioita puolisossani ja luottamaan saattajaan, hän osaisi kyllä tien.

Tepastelimme pienen tovin, minkä jälkeen minut istutettiin autoon. Silmät olivat edelleen sidotut ja kuulokkeet korvilla, mistä tässä vaiheessa tuli mukavaa musiikkia. Sain käteeni pienen skumppapullon pillillä ja keskityin nautiskelemaan kihelmöivästä odotuksesta ja hyvästä musasta. Auto kierteli ja kaarteli aikansa ja lopulta minulta otettiin kuulokkeet pois ja näky oli tämä:

Polttarit 2 - Mennään vaan

Kolme kaasoa kuikuilivat hymy korvissa Morsion reaktioita. Yhtenä hymynähän siinä. Tunnistin sijainniksemme Turun motarin ja hekottelin, sillä myös Sulhion polttarit suuntautuivat Turkuun. Ei vaan lähde Turku ihmisestä.

Polttarit 6 - Mennään vaan

Polttarit 7 - Mennään vaan

Polttarit 8 - Mennään vaan

Ajelimme ensimmäiseksi illaksi ystäväni Hannan perheen ihanalle kesähuvilalle Paraisille. Tytöt valmistivat meille illallista, kaatoivat punkkua lasiin ja lämmittivät saunaa. Välissä kuitenkin hiukan hassuteltiin:

Polttaripomput - Mennään vaan

Polttarit 4 - Mennään vaan

Polttarit 5 - Mennään vaan

Saunan jälkeen luovutin kukkaseppeleen säilytykseen ja käperryin hiukan jännittyneenä siskon viereen nukkumaan. Mitä seuraava päivä toisikaan tullessaan! Loppuun vielä viikon luontokuva siskosta saunamökissä.

Polttarit 9 - Mennään vaan

Ihanaa viikonloppua ystävät!

suhteet ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *