Uudenvuodenlupauksia (hää)vuodelle 2014

kroatia_1_-_mennaan_vaan_0.jpg

Täs nää niinku kattois tonne tulevaisuuteen.

Hyvää alkanutta vuotta 2014 kaikille! En yleensä tee uudenvuodenlupauksia, mutta koska tämä alkanut vuosi sattuu olemaan häävuotemme, niin ajattelin taikauskoisuuden nimissä luvata hyviä asioita ja ehkä jopa onnistua pitämään ne! Here we go.

1. Urheilu ja hyvinvointi. Kuten olen joskus aiemminkin maininnut, olen kunnostautunut useaan otteeseen loistavassa on-off -urheilussa ja eri lajien testaamisessa. Kuluneen syksyn aikana olmme kuitenkin tulevan puoliskoni kanssa saaneet yhdessä aikaiseksi jotakuinkin säännöllisen urheilurytmin (joulunaikaa ei oteta huomioon, kröhöm..) ja siitä aion pitää kiinni tänä alkavana vuotena! Olkoon vuosi 2014 siis hyvän kunnon ja terveellisen elämän vuosi!

2. Nalkuttaminen. Jos aion vielä viidenkymmenen vuoden päästä viettää vuoden ensimmäiset päivät nykyisen poikaystäväni, tulevan puoliskoni kanssa sohvalla maaten, olisi varmaan hyvä ettei hän jonain kauniina päivänä kumauta minua paistinpannulla hengiltä kyllästyttyään lopulta nalkutukseeni. Olen siinä kamala ja aion tulla paremmaksi. Tänä vuonna aion siis puraista kieleen lähes joka kerta, kun meinaan nalkuttaa pienistä mitättömistä asioista, ja tehdä kaikkien elämästä parempaa.

3. Järkevä kuluttaminen. Aloitin kesällä ”en osta mitään turhaa” -kampanjan, joka jatkui enemmän tai vähemmän koko syksyn. Luonnollisesti ostin asioita, mutta ainakin pohdin ostettavia asioita huomattavasti tarkemmin kuin ennen ja pyrin kiinnittämään aina vain enemmän huomiota laadukkaisiin materiaaleihin ja pitkäikäisyyteen. Nämä arvot ohjatkoon kuluttamistani myös tänä vuonna. Erityisiä haasteita kerskakulutukseen luovat tulevat häät, mutta otan tämän haasteena – kohtuus kaikessa olkoon ohjenuorani myös hääkrääsäsaralla!

Annoitteko te uudenvuodenlupauksia? ja pitivätkö viimevuotiset?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *