laivalle

Syysloma. 

Mikä ihana syy mennä laivalle. 

Me tosin menemme tälläkertaa aivan kaksin… 

 

Tarkoitus oli alunperin mennä Torstai-iltana… Ja alunperin kun olin niitä varailemassa, niin kaikki oli jo viimeistä silausta vailla ja valitsin kohdan: maksa myöhemmin

Maksa myöhemmin tarkoitti Viking Linellä, yhtä vuorokautta. (olisin tarvinnut ainakin 5 vuorokautta) No, pieni preikki arjesta- reissu tyssäsi sitten siihen. No toinen aatos oli tänään sitten varata ne, jotta huomenna € olisi voinut sitten sen varauksen maksaa pois, sen vuorokauden armon ajalla! Ei onnistunut ei. Vikingin ilta laiva täynnä. Pitikin valita se syysloma sille matkan ajankohdalle. 

Perjantain lähdölle ois ollut vielä tilaa, mutta hintaa ois tullu 99€ ja vaan pelkällä hytillä, entäs ruoat siihen päälle. Huoh! Ei kiitos, aivan liian kallista.. 

Viking vaihtu siis Siljaan… No siellä sitten kattelin, että millaista hintaa ois tarjolla. No se alkuperäinen idea siitä torstaista oli hippasen kallis sielläkin. No entäs muut päivät? Alko tulla jo vähän sellanen olo, et kohta saadaan olla vaan kotona. No, oli siellä sit keskiviikko iltalaivalla tilaa.. (mutta onko huomenna?) Joo, siis siellä ei ollu ees sitä vuorokautta, maksu mahdollisuutta. 

Miks näillä laivayhtiöillä ei ole sellaista systeemiä, et sen laivamatkan vois oikeesti maksaa sen ”myöhemmin” sanallisessa merkityksessä myöhemmin? 1vuorokausi, ihan naurettavaa. 

Toki olis voinu ennakoida tohon rahan käytön tai miettii etukäteen et joo nyt mennään laivalle jne. 

 

No, se huominen, eli tänään maanantaina, ei ollut enään sitä iltaa valittavissa. Eli kaikki mennyt. Huoh! Olin jo ihan varma, et tää oli tässä. Kökötetään vaan kotona ja unohdetaan se parisuhde aika sit taas. Ja lykätään sitä taas vielä jonnekin. 

No, entäs sit aamulaiva? 

No, aikanen herätys, mut joo.. Mennään sit aamulaivalla. Perjantaina aamulähdöllä mennään. Viking Line vai Silja Line? Meille se oli nyt silja, molemmissa olis ollu matka samanhintainen. Mut viikkari on niin nähty jo, ja viimeks ku olin lasten kanssa laivalla, niin oltiin viikkarilla. Joten me mennään nyt sitten siljalle viettämään meidän pientä preikkiä arjesta ja parisuhde aikaa.  

Opetus; Älä mene laivalle syyslomalla. Tai ainakin varaa rahaa tilille, että voit sen maksaa heti. Opetus on ehkä minulle itselle ihan paikallaan, ei mulla ollu harmainta ajatustakaan, et ne pitää maksaa heti. 

Kuinka usein olisi hyvä viettää parisuhdeaikaa? 

Kuinka usein te vietätte sitä? 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *